România s-a pregătit în secret pentru un eventual război cu Rusia

17

De 20 de ani, România face pregătiri, în secret, pentru un eventual conflict armat cu Rusia. În acest sens, toate guvernele ultimilor ani au pus la punct un plan românesc, moștenit din perioada când țara era atacată de dușmani.  romania
Exact ca pe vremea lui Ștefan cel Mare care, pentru a nu lasa resurse la îndemâna dușmanului, trimitea femeile şi copiii în munti, otrăvea fântânile şi dădea foc la grane, guvernanții noștri au abordat aceeași tactică în secret ca nimeni să nu își dea seama că totul este o pregătire pentru război.
Astfel, femeile au fost alungate în Italia la îngrijit bătrâni, cele mai îndemânoase au fost trimise în Germania la ”muncă”. Copiii, și ei, au fost obligați să plece să își găsească rostul prin țări straine. Grânele nu le-am mai arat ca pe vremuri ci le-am modificat genetic ca să facă cancer cotropitorii. De fântâni s-au ocupat cei cu gazele de șist. Drumurile au fost făcute să suporte doar caruțe și mașini ușoare ca să se surpe sub greutatea tancurilor rusești. Fabricile și uzinele au fost deja trimise la fier vechi, iar banii.. desigur, banii au fost scoși prin intermediul unor corupți acoperiţi și puși la păstrare în locuri sigure din Elveția, Cipru, Panama etc.
Așa ca datorită guvernanților noștri, rușii sau oricine va veni cu gând de razboi va lua o mare țeapă. Vor gasi numai pârjol și foamete.

Satocrac Vasile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
17 Comentarii
 1. Burebista spune

  O parodie politică cu mult Tîlc. Ea amintește de o parabollă istorică. Pe timpul lui Ștefan cel mare otomanii prin iscode se intereseau de starea de spirit a moldo-românilor. Ce fac ei, între întruna sultanul. Cântă măria Ta, răspundeau spionii. Și toat așa mai departe. Cântă, Dansează, Fac copii. Dar odatăî o iscoadă a spus sultanului că moldoromânii, urmașii vitejilor daci, fac.. Atunci sultanul ordonase – Pregătiți armata otomană. Acolo în Moldova Ștefaniană se pregăteste ceva serios. Mă ântreb – ce fac acum românii…..Întrebare retorică…

 2. Zob spune

  Îmi place reflecţia.

 3. adi spune

  Nu mai pot rade la glume adevarate !!!

 4. veveve spune

  stai asa, ca ai uitat sa mentionezi si „ne-a taiat gazele” de care suntem „dependenti, ne-a luat insula Serpilor, curteaza politicienii cu job-uri de coruptie sadea……si tot asa!
  pe de alta parte …situatia in Ro este totusi e rasu’-plansu’….

 5. Ulev spune

  INSASI titlul articolului te face sa pufnesti in ras…insa citind-ul am ramas mahnit, am crezut ca guvernantii nostrii s-au repezit sa fure, ce se mai poate, si din Rusia, si s-o aduca in scapa de Lemn

 6. Florin spune

  ce gluma buna.
  poate cotropitorii vor doar teritoriul.
  ce solutie aberanta au mai gasit guvernele?

 7. ispir spune

  Ce fraier sunt… Eu de 25 de ani ii injur pe guvernanti pentru nesimtirea si nemernicia lor Pe cand ei, saracii . de fapt au fost MARI PATRIOTI . Sa-mi fie rusine ! ( ? )

 8. Doru Dascalu spune

  Mersi frate. Mi-ai făcut ziua frumoasă cu această veste.

 9. Dan spune

  Super ! Pacat ca nu poate fi distribuit acest articol pe retele de socializare, multora le-ar placea.

 10. COCO spune

  Felicitari! Esti ROMAN. Si asta ne-a tinut in istorie: am stiut sa facem haz de necaz.

 11. Stefan spune

  Ce gluma de articol . Inteleg ce ati vrut sa punctati dar tehnica folosita e de tot rahatu’

 12. George spune

  Cand am citit articolul m-am mai linistit Putin… 😀

  1. Bl00d spune

   Dumneavoastra, domnule, sunteti un geniu!!! :)))) Pacat ca nu se pot da „Like” la comentarii! 😀

 13. Lolita spune

  Am ris cu lacrimi ! Acuma sa ma ajute cineva sa determin daca au fost de fericire sau de nenorocire ?

 14. Florin spune

  Asa de secret ca ati aflat voi de el… si ma gandeam ca planul este sa lase strazile cu cat mai multe gropi ca sa inainteze greu armata ruseasca :))

 15. feraru marcel spune

  Sa rad ?…..Sa nu rad ? Nu rad, ca nu-i frumos sa iei in deradere munca unui om ! Oricum, tind sa-l cred pe Acad. Dinu C. Giurascu, care, intr-o emisiune, spunea ca Rusia, nu va face prima pasul de a ataca Romania !

 16. Ilie spune

  Hahaaa…farte bine gandit :)) nu le-a scapat nimic guvernelor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate