Rezultatele nemtenilor la Competitia Made for Europa

0

Elevii din cele 4 unitati scolare care au participat la etapa nationala, au obtinut rezultate deosebite in acest an. Cel mai mare punctaj obtinut la nivel national in acest an a fost de 202 puncte, punctaj realizat de elevul Pavlov P. Mircea, clasa a X a E, de la Colegiul Tehnic „Danubiana” care a obtinut premiul I, pentru proiectul Comenius multilateral „SARAH – Science around us along history” si tot premiul I a obtinut si elevul Moldoveanu R.G. Rareș-Matei, de la Colegiul National “Calistrat Hogaş” Piatra-Neamţ pentru proiectul Comenius bilateral “YIELD-Youth Initiatives to Enhance their Life Development”.
Ceilalti doi elevi, Gliga Adrian Constantin, clasa a X-a de la Colegiul National de Informatica, si Chinez I. Ionuţ Cosmin clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic “Miron Costin” Roman, au obtinut premiul II.

Felicitari tuturor si multumim pe aceasta cale d-rei prof. insotitor Cîrcu Nadia, pentru implicarea in sustinerea echipajului de la Neamţ.

Maria Ghinita

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate