Școala altfel la Prefectură

0

Instituţia Prefectului, a fost, joi, 9 aprilie a.c., gazda unui grup de elevi de la Şcoala generală Dochia – clasa a IV-a şi de la Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamţ – clasa a IX- a, elevi aflaţi în programul săptămânii extracurriculare „Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

„Un obiectiv al instituţiei noastre este şi creşterea gradului de transparenţă a activităţii şi în acest context am acceptat solicitarea celor două clase de elevi de a ne vizita instituţia pentru a afla cât mai multe despre un domeniu care pentru ei are multe necunoscute”, a declarat prefectul Ioan Vlad ANGHELUȚĂ.

Astfel, elevilor le-a fost prezentată instituţia, competenţele şi activităţile ei, pentru a înţelege cât mai bine rolul prefectului, iar la final elevii au fost martorii unei videoconferinţe simulate în sala destinată unei astfel de activităţi.

“Am ales să simulăm o videoconferinţă pentru ca elevii să cunoască modul de comunicare directă şi operativă a instituţiei cu organele centrale. La finalul vizitei, pentru a vedea cât de mult au reţinut din activitatea noastră, ne-am gândit să-i provocăm la o competiţie, mai precis, să scrie o lucrare despre instituția prefectului. Cele mai bune lucrări, de la fiecare categorie de vârstă, le vom recompensa” a mai adăugat prefectul județului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate