Viceprim-ministrul Gabriel Oprea cere vigilenţă maximă din partea Prefecturii, de Paşti

0

Astăzi 09.04.2015 a avut loc videoconferința Viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, cu prefecții județelor și prefectul municipiului București, în cadrul căreia au fost evaluate măsurile necesar a fi aplicate la nivelul unităților administrativ-teritoriale în pregătirea, organizarea și desfășurarea sărbătorilor pascale.
Conform celor dispuse în cadrul videoconferinței de către Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel OPREA, prefectul județului s-a adresat șefilor structurilor cu responsabilițăți în menținerea ordinii publice și pentru situații de urgență reamintind că, activitatea din aceste zile presupune cea mai bună colaborare și coordonare.
”Cu toții dorim ca lumea să se bucure în liniște de aceste sărbători și așa cum anul trecut numărul incidentelor a fost extrem de redus, și în acest an trebuie să prevenim, să avem grijă de locurile unde merg cei mai mulți dintre noi, lăcașurile de cult, pensiunile turistice.
Totodată dispuneți buna organizare a centrelor de primiri urgențe, acoperirea schimburilor cu personal.
Rămânem vigilenți la evoluția vremii pentru că, în ultima perioadă, a plouat destul de mult.
Vom avea mulți colegi care vor petrece sărbătorile la serviciu, dar munca lor este importantă și le mulțumim anticipat pentru aceasta.
Profit de prezența dumneavoastră pentru a vă ura la rândul meu să vă bucurați alături de familiile dumneavoastră de aceste zile de sărbătoare” a declarat prefectul județului, Ioan Vlad ANGHELUȚĂ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate