Rezultate valoroase obținute de către elevi ai Colegiului Național Petru Rareș

0

În condițiile acestui an special în care pandemia a întrerupt multe dintre evenimentele obișnuite ale unui an școlar, suntem încântați să oferim vești de normalitate.

Astfel, Simon Dimitrie Lupașcu, elev în clasaa IX-a B, pregătit de către doamna profesoară Mihaela Vișan, a reușit performanța de a obține medialia de argint la Olimpiada de Chimie 2021, organizată de către Facultatea de Chimie, Universitatea București.  Medalia de argint câștigată de Simon la Olimpida Națională de Chimie 2021 este apogeul vieții sale de elev de până acum, este rezultanta muncii, a determinării, a ambiției și, mai ales, a pasiunii sale pentru științele chimiei.

În cadrul Olimpiadei Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică, 2021, elevul Enăchescu Andrei Florin de la clasa a VIII-a a obținut medalie de bronz la etapa națională, iar Temeș George de la clasa a XII-a, a obținut premiul al III-lea și medalie de bronz la nivelul aceleiași competiții. Ambii elevi sunt pregătiți de către domnul profesor Liviu-Constantin Olaru.

Dorim să felicităm elevii și profesorii pentru dedicația și perseverența muncii lor, urându-lemult succes la examenele și viitoarele competiții!

Director,

prof. Grigoruță ONICIUC

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate