Record jurnalistic pentru anul 2016, la Neamț

2

artDe departe un record absolut pentru presa locală din orice județ este deținut de articolul ”Senatul a votat închisoare de la 2 la 7 ani pentru cei ce omoară și chinuie animale” publicat în luna noiembrie 2016 de ziarpiatraneamt.ro.
Articolul face parte dintr-o campanie de presă marca ziarpiatraneamt.ro, campanie media care a pus pe masa comisiilor din Senat, alături de un memoriu și opinia a peste 3.000 de persoane în vederea înăspririi pedepselor aplicate celor care comit acte de cruzime contra animalelor.
Acest articol a stâns o cifră record de 72.000 like-uri și distribuiri, fiind citit de peste 500.000 de persoane și adunând peste 20.000 de comentarii în rețelele de socializare.
Recordul aparține publicației ziarpiatraneamt.ro doar în proporție de 1%, oferind suportul tehnic și mediatic de exprimare a dorinței oamenilor. 99% recordul este al cititorilor noștri care au amplificat această campanie prin zeci de mii de like-uri și distribuiri.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Cred ca pedeapsa asta e chiar mai mare decat in unele de cazuri de ucidere din culpa sau omucudere!

  2. Davide Majola spune

    Great!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate