Liderul PNL Neamț se hlizește pe la televizor, în timp ce liberalii locali…

7

cozmanciuc-antena-3

În timp ce liberalii nemțeni nu ridică capul din pământ, șeful lor pare foarte bucuros pe la posturile naționale, afișând o imagine de lider care parcă ar fi câștigat alegerile cu 99%, nu ca unul care a pierdut rușinos.
Aflat la emisiunea ”La ordinea zilei”  de la postul Antena 3, domnul Mugur Cozmanciuc, după ce s-a hlizit, a declarat că nu este în regulă că președintele Iohannis nu a dat niciun fel de explicații pentru refuzul primei propuneri de prim-ministru din partea PSD și, la fel, s-a arătat intrigat de faptul că, azi, doamna propusă la Ministerul de Interne nu a acceptat presa în sală când s-a prezentat în fața comisiilor.
Dacă ne scapă nouă, ne cerem scuze, dar nu am auzit ca domnul Cozmanciuc să spună ceva când Iohannis nu a vrut să dea explicații și nici nu am auzit să fi ieșit din sală în semn de solidaritate cu presa atunci când acesteia i s-a interzis accesul.
Acum, ce spune șeful PNL Neamț e mai puțin important, dar, cei care nu ați văzut emisiunea, priviți poza de mai sus și spuneți: Ați mai văzut vreun alt liberal din Neamț care să fie așa de binedispus în public de când au pierdut alegerile?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Andrei spune

  Niste politruci !! Utati-va la Ciorbea: vajnic reprezentant pe vremuri PNȚ- CD.!!
  Am spus politruci din politețe….
  Dar „onor” electoratul (tinerii vesnic plictisiți care nu merg la vot si in extrema, pensionarii nostru patrioti, vad ceva din atitudinea asta?
  ….pai…. bine fac acesti „băieți destepti” !!!
  „Salut popor, merci ca m-ai votat !”

 2. Vio spune

  Ma pot numi doctrinar de dreapta, dar partidul PNL nu mai exista, cel putin pentru mine. Este o pierdere pentru opozitie si implicit pentru noi toti.

  1. Rell spune

   din pacate ai dreptate

 3. Privitor spune

  De ce nu ar fi vesel, mai are inca patru ani de odihna prin parlament, salariu salariu, relatii nu vorbim, obligatii ioc – ai lui fiind din Iasi, chiar care ar fi raspunderea fata de buimacii astia din Neamt? Trai pe vatrai.

 4. VUKovic spune

  BINE la A 3 e STIUT si in Special la DANA G . ca trebuie sa te exprimi cam in acord cu ce spun Ei , daca vrei sa mai fii INVITAT PERmanent ,ori macar chemat de figuratie si pe la alte emisiuni , BREAKING NEWS , sa l asculti pe dl RADU T , un tip care in masura de 90 % stie ce vorbeste si cand sa vorbbeasca , omul fiind si el un pic de ,, colonel ,, da mai cu nervii tari ! Rutinat , Acum ca dl MUGUR sa dus sa se Hlizeasca , ca aia n targ , e si asta un aspect firesc ptr societatea Romaneasca in ultima vreme ,,, NOI ,, ca sa fim in trend trebuind sa i imitam pe cei din USA , care la orice ori in orice moment i ti ZAMBESC FALS !

 5. Stefan spune

  Pai, normal ca se hlizeste: e tanar , e bogat (chiar daca nu oficial), mai are 4 ani de somn si smecherii in Parlament, fraierii l-au votat, iar alti fraieri il suporta ca sef la PNL Neamt…

 6. Maria spune

  Se alipeşte acuş(de ciolan)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate