Citește și
3 Comentarii
 1. Birsan Nicolae spune

  @ADMIN – ti spus cand imi dau numele nu ma veti cenzura …
  De ce m-ati cenzurat ???
  ADMIN :
  In acest ziar nu se face politica este un principiu care nu va fi incalcat . Orice nume de partid a fost cenzurat si va fi in continuare si ca sa fim seriosi e vorba de oameni caci oamenii fac rau altor oameni partidele sunt niste haine pe care le imbraca unii oameni iar cei care au interese azi sunt la un partid , maine la altul in functie de cine este la putere.

 2. Gelu spune

  Razboiul cu tupeul,kitch-ul si nesimtirea nu este castigat,e adevarat.
  Este nevoie de mai multa „emulatie populara” pentru ca Stefan sa inteleaga ca majoritatea locuitorilor doreste prezervarea parcului in forma lui actuala.
  Chiar si o licitatie corecta daca s-ar face,cum incearca sa ne abureasca primarele ales,rezultatul ar fi acelasi:distrugerea unui simbol.
  Pana una alta avem la dispozitie:
  http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/nu_vrem_sa_distrugeti_singurul_parc_din_piatra_neamt-p28147051-pg39.html
  si sprijinul unei „forte” din ce in ce mai puternice,si neinregimentata sper,
  http://ziarpiatraneamt.ro/

 3. Birsan Nicolae spune

  Sunt prea mari” INTERESELE ” – iar atata timp cat INTERLOPII din IPJ Neamt sunt de NECLINTIT – deoarece legaturile sunt foarte stranse , am convingerea ca nu se va lua nici o masura legala….
  Din punctul meu de vedere cred si banuiesc ca , era legal sa se autosesizeze organele in drept , dar cum la noi in NEAMT – toate INSTITUTIILE LOCALE au fost transformate in S.C. XXX Cenzurat admin – nume partid . INSTITUTII S.R.L. – INTERLOPII fac ce doresc ei cu ignoranta celor care ia ales sa spunem…
  Cred ca mai rau ne trebuie, iar atata timp cat cetatenii acestui oras nu iasa in strada cred ca le convine acest proiect cu exceptia unora…
  Pot spune si cu probe ca , din PERLA MOLDOVEI – din anul 2004 si pana in prezent a fost transformata in PERLA MAFIEI INTERLOPE din ROMANIA.

  SA TRAIASCA REPUBLICA INTERLOPA ROMANIA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate