Intervenţii SMURD (12.01.2011)

0

Stiri NeamtÎn ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 12 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (8 Piatra Neamţ, 4 Roman).

La ora 11.11, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat pe Bulevardul Decebal din municipiul Piatra Neamţ pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unui accident rutier. Victima (Iliana S., 61 de ani) prezenta traumatisme minore la membrele superioare şi inferioare. După ce i-au fost evaluate funcţiile vitale şi i s-a acordat primul ajutor, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 19.44, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni produsă pe strada Alianţei din municipiul Piatra Neamţ. Victima (Gheorghiţă A., 45 de ani) prezenta un traumatism cranio – facial. I-au fost evaluate funcţiile vitale, i s-au aplicat pansamente şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ pentru a primi asistenţă medicală de specialitate.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate