Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
  • :
  • :

Publiserv face apel la cetățeni să nu mai arunce zăpada pe carosabil

Publiserv face un apel ferm către cetățeni să nu mai arunce zăpada pe carosabilul curățat de utilaje, în momentul în care deszăpezesc trotuarele, aleile sau zona din jurul autoturismelor parcate.

Recomandăm cetățenilor să depoziteze zăpada în grămezi pe spații verzi sau trotuare, nu pe carosabil.

La solicitare, Publiserv va colecta grămezile de zăpadă cu utilajele și oamenii din dotare.

În județul Neamț este în vigoare o informare meteorologică valabilă în perioada 10 ianuarie, ora 16.00 – 11 ianuarie, ora 12.00, prin care s-au prognozat ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei.

Mai este în vigoare o atenționare meteorologică COD GALBEN valabilă în perioada 10 ianuarie, ora 22.00 – 11 ianuarie, ora 12.00, privind ninsoare/viscol, depunere de strat consistent de zăpadă.

În acest context, în Piatra-Neamț, Publiserv acționează cu utilaje dotate cu lamă şi sărăriță deservite de personal organizat în schimburi pentru asigurarea îndepărtării zăpezii şi împrăştierea de material antiderapant pe căile de circulație.

S-a constituit dispeceratul non-stop de iarnă care poate fi apelat la numerele de telefon: 0748 213 100, 0756 163 814 pentru orice problemă legată de zăpadă sau polei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *