O nouă ediție a Campionatelor Naționale de canotaj pe ergometru la Piatra-Neamț

0


CS Ceahlăul Piatra-Neamț va găzdui și în 2019 Campionatele Naționale de canotaj pe Ergometru. Concursul va aduna la start cei mai buni canotori din România la seniori, tineret și juniori, aceștia urmând a se lupta pentru medalii atât la individual, cât și pe echipeje.

Întrecerea din Sala Ceahlăul este programată pentru 2 și 3 martie 2019


Am cerut organizarea Campionatelor Naționale de canotaj pe ergometru din 2019 încă de acum doi ani. Atunci, conducerea Federației Române de Canotaj a decis să aducă aceste întreceri la Piatra Neamț și pentru anul 2018, dar și pentru anul 2019, când de fapt CS Ceahlăul împlinește 100 de ani de la înființare. Lumea s-a simțit foarte bine la Piatra-Neamț în trecut, iar dorința noastră a fost să marcăm așa cum se cuvine cei 100 de ani de existență.
Plus că s-a dorit și o promovare a canotajului în țară. Până acum astfel de competiții erau în centrele noastre de pregătire și nu știa aproape nimeni despre ele. Așa însă, campionii noștri olimpici, mondiali, europeni și balcanici ajung în fața lumii. Se face o promovare bună pentru canotaj.
Obiectivul clubului nostru a fost și ca sportivii noștri să poată concura acasă, aici în fața familiilor lor, a prietenilor și a oamenilor în general. Sper ca sportivii de la CS Ceahlăul să câștige cu această ocazie două-trei medalii
“, a menționat antrenorul Valentin Gavril, director CS Ceahlăul.

sursa: www.clubulsportivceahlaul.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate