Iarnă grea în Neamț: Mașini repuse pe carosabil de pompieri și drumuri blocate

0

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, un autoturism în care erau 5 persoane a rămas blocat în zăpadă între comuna Mărgineni și Dochia.

La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de deszăpezire de la DRUPO si un echipaj de pompieri militari cu o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț. Autoturismul a fost degajat de către pompierii militari. Autospeciala trimisa de DRUPO a deszăpezit traseul spre Mărgineni.

Astăzi, în jurul orei 9:00 o nouă misiune pentru pompieri, de degajare autoturism derapat în afara părții carosabile pe DN 15 D Dealul Mărului. Echipajul care mergea la schimbare la punctul de lucru Poienari a scos mașina și a repus-o pe carosabil.

Tot în acestă dimineață, a avut loc și o misiune de degajare a unui autoturism derapat în afara părții carosabile pe DN 2, în localitatea Secuieni. Echipajul de pompieri a scos mașina și a repus-o pe carosabil.

În jurul orei 10.00 a avut loc o misiune de degajare a unui autoturism derapat în afara părții carosabile pe DN 2 zona Castelul de apă. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Autoturismul a fost degajat de un echipaj de la Drumuri naționale.

Starea drumurilor în Neamț ora 9.40:

SDN Neamț informează că este carosabil cu zapada framantata 1-3 cm, temperaturi intre -7 si -4 grade,viscol pe DN 15 D, cca 60 km/h, DN 15C si DN 2 pe sectoare izolate. Au actionat 37 ATB-uri, 2 ATB – uri de la sectia de productie, 3 Unimoguri proprii, 1 tractor de mare capacitate, 1 remorcher, 1 autofreza Frezia raspandind 59,5 to sare si 0,6 to clorura.

  • Circulație restricționată la 3,5 t pe DN 15D, între localitățile Piatra Neamț – Roman, începând cu ora 7.00, din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic.
  • DJ 207 C Stejaru – Valea Ursului drum înzăpezit.
  • La Oniceni nu se circulă. DJ 159 este blocat. Se acționează cu 2 utilaje.
  • La propunerea Primarului de Trifești, drumul DJ 157 va fi închis până la încetarea viscolului. Exista alternativa la acest drum.

Mai multe detalii aici.

(VIDEO) Intervenții ale autoutilajelor DRDP Iași pe DN 15D, km 23, județul Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate