PSD-ul de la Roman s-a predat la propunerea lui Dan Manoliu

0

După ce consilierii PSD de la Roman au votat un proiect ilegal pentru ca primarul să rămână în funcție, deși e declarat incompatibil de către ANI, PSD Roman a luat decizia de a nu mai permite consilierilor să meargă la ședințele de consiliu local. Adică de acum încolo PNL să nu mai aibă opoziție la CL Roman.

Nu știm ce are în cap președintele PSD Roman, domnul Manoliu, dar în orice echipă când se pierde meciul sau se face blat, cum a fost cazul de față, primul care ar trebui sancționat și schimbat este chiar căpitanul echipei sau, pe înțelesul său, șeful de coloană.

Romașcanii care au votat lista de consilieri PSD nu i-au votat în niciun caz ca să fie dezertori, ci ca să meargă în consiliul local și să se bată. Ei ce au făcut acum? S-au predat. Stau cuminți să nu deranjeze PNL-ul în campanie.

Prin Hotărârea Biroului PSD Roman nici un reprezentant al organizației noastre (inclusiv consilierii suspendați) nu va mai participa la ședințele sau întâlnirile Consiliului Local Roman, până la punerea în aplicare a sentinței Înaltei Curti de Casație și Justiție prin care dl. Lucian Ovidiu Micu a fost judecat și declarat incompatibil.”, anunță Dan Manoliu, președintele PSD Roman.

În primul rând Micu Lucian nu a fost judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție. Această instanță a respins doar un recurs, dar ce să știe Manoliu altceva în afară de a se face de râs?

În al doilea rând, cum să interzici unui ales local să își exercite atribuțiile de ales? Poți să-i retragi sprijinul și să îl dai afară, dar nu sp-i limitezi dreptul de a reprezenta cetățenii în consiliul local.

În al treilea, dar nu în ultimul rând, Dan Manoliu își lungește de 5 ani dosarul penal ]n care este cercetat pentru ucidere din culpă și acum se revoltă că nu se aplică cu celeritate legea în cazul unui politician incompatibil. Chiar nu mai este nici o limită a bunului simț? Chiar am ajuns ca Manoliu să critice și să sancționeze lipsa de celeritate în aplicarea legii?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate