Echipe de comando în control la terasele și restaurantele din Neamț

6
FOTO: JANDARMERIA NEAMȚ

Echipe de comando formate din polițiști, jandarmi și inspectori de la câteva instituții au luat cu asalt terasele și restaurantele din Neamț. Obiectivul controlului a fost modul în care se respectă regulile legate de COVID (mască, distanțare, dezinfectare etc.), dar membrii comandourilor nu s-au sfiit să sară calul și să controleze și alte lucruri, că dacă tot au venit să nu plece fără să execute.

E bine așa cu echipele acestea de comando care năvălesc peste terase, dar de ce oare nu fac și echipe mixte de control pentru lemnul care se fură din Neamț sau pentru tonele de etnobotanice și alte droguri care se vând în acest județ?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. gigi spune

  COMÁNDO s. n. detașament redus, instruit special pentru acțiuni dificile și periculoase. (conform Dex)…deci, sa freci menta in controale si sa numeri spaga inseamna actiune periculoasa? si dificila?…ce mai zici de trupele SEAL?…saraca limba romana stalcita de prostii cu epoleti …

 2. Dl Scarbescu spune

  Daca -i vorba de priorități să știți că furtul din păduri este o prioritate de 30 de ani,la fel și drogurile.Acum in pandemie v ați gândit să militati pentru stoparea acestor fenomene ?Prioritatea 0 acum in pandemie este sănătatea și viața oamenilor iar dvs,presa, ca formatori de opinie aveți obligația morală să militati pentru conștientizarea populației.

 3. Varga Szandor Andrasz spune

  Abuzul de pomină comis in perioada aceasta cu milioane de lei amenzi nejustificate si abuzuri militienesti comise de regimul liberal cu incalcari flagrante si nemaiîntâlnite in Uniunea europeana se vor bumerangiza mintenaș in toamnă la scrutin.
  Atunci stampa e la cetățean, la cabine

 4. Stefan spune

  Statul militienesc atata stie sa faca:controale si amenzi!Problema e ca, de regula, sunt sanctionati tot cei corecti, in timp ce prietenii „organelor” nu patesc niciodata nimic!Sunt localuri in oras unde munca la negru este regula (in special pentru sezonieri), dar nu sunt deranjati de controale!Nu vorbesc de carciumi de cartier, ci de unele localuri de fite din buricul targului…

 5. legio spune

  V-ati gandit ce este si in spatele pietei din Damanesti , la spelucile si mizeriile de asa zise baruri de acolo ? Politia vede grupruri de 8-10 copii la un loc ,fara nici un fel de protectie ?

 6. Pff spune

  Evident, domnului IOSUB nu îi convine nici când se face totuși ceva..mereu „nu e de ajuns”.. Nu se face: de ce nu se face? Se face ceva: Nu e de ajuns!

  ADMIN: E vorba doar de prioritizări. Dacă terminau organele de control tot ce aveau de făcut conta structurilor de tip mafiot și acum ar rezolva terasele …nu ar avea nimeni nimic de comentat…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate