Primărița Ana Ancuța a luat atitudine! Curățarea lacului Izvorul Muntelui, prioritate pentru Primărie!

0

Tinerii voluntari din comună, angajații Primăriei , angajații Ocolului Silvic, dar și beneficiarii Legii 416, în frunte cu primărița comunei Poiana Teiului, doamna Ana Ancuța, au adunat peturile și mizeriile pentru ca obiectivele turistice să-și recape frumusețea și pentru a trăi într-un mediu curat.

Când imposibilul devine posibil! Mulțumesc pentru sprijin Părintelui Ciprian Mitocariu , tinerilor voluntari din comună, angajaților primăriei , angajaților Ocolului Silvic domeniul Sturdza și, nu în ultimul rând, beneficiarilor Legii 416 . Vă îmbrățișez pe fiecare dintre dumneavoastră și vă sunt recunoscătoare că, ați participat la această acțiune de ecologizare .” , a transmis Ana Ancuța.

Oamenii echipați corespunzător acțiunii, plin de ambiție au reușit să readucă zona Viaduct-Piatra Teiului, la o stare de normalitate, și nu se vor opri aici, pentru că ecologizarea lacului va continua și în următoarele zile.
Asta se întâmplă când o comună este condusă de un om care știe să se impună, care își dorește binele locuitorilor și un mediu curat în care aceștia să viețuiască!

sursa foto: Ana Ancuta, facebook (ziarbicaz.ro)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate