Primărița Ana Ancuța a luat atitudine! Curățarea lacului Izvorul Muntelui, prioritate pentru Primărie!

0

Tinerii voluntari din comună, angajații Primăriei , angajații Ocolului Silvic, dar și beneficiarii Legii 416, în frunte cu primărița comunei Poiana Teiului, doamna Ana Ancuța, au adunat peturile și mizeriile pentru ca obiectivele turistice să-și recape frumusețea și pentru a trăi într-un mediu curat.

Când imposibilul devine posibil! Mulțumesc pentru sprijin Părintelui Ciprian Mitocariu , tinerilor voluntari din comună, angajaților primăriei , angajaților Ocolului Silvic domeniul Sturdza și, nu în ultimul rând, beneficiarilor Legii 416 . Vă îmbrățișez pe fiecare dintre dumneavoastră și vă sunt recunoscătoare că, ați participat la această acțiune de ecologizare .” , a transmis Ana Ancuța.

Oamenii echipați corespunzător acțiunii, plin de ambiție au reușit să readucă zona Viaduct-Piatra Teiului, la o stare de normalitate, și nu se vor opri aici, pentru că ecologizarea lacului va continua și în următoarele zile.
Asta se întâmplă când o comună este condusă de un om care știe să se impună, care își dorește binele locuitorilor și un mediu curat în care aceștia să viețuiască!

sursa foto: Ana Ancuta, facebook (ziarbicaz.ro)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate