Protest la nivelul judetelor Neamt si Vaslui sub motto-ul

0

Grupul de initiativa Stefan cel Mare format din vasluieni si din oameni din zonele vizate de sonda Paltinis, precum si Asociatia Vira anunta un mars si un miting autorizat in ziua de duminica, 27 aprilie, de la ora 14 la ora 19 impotriva gazelor de sist.

Marsul a fost avizat de autoritatile din ambele judete Vaslui si Neamt. La acesta eveniment vor participa membri ai GISC Birlad, autoritati locale, reprezentanti ai bisericii, fermieri, oameni simpli, oraseni, sateni din 4 judete ale Moldovei: Vaslui, Neamt, Bacau si Iasi, care isi dau cu totii mana la Paltinis.

La ora 14 protestatarii se vor aduna in satul Cuci, comuna Bozieni, judetul Neamt de unde se va porni in mars. La protest vor participa oameni din Vaslui, Pungesti, Ivanesti, Todiresti, Rafaila, Bacesti, Dumesti, Laza, Todiresti, Bozieni-Neamt, Oniceni-Neamt, Negresti, Piatra Neamt, Roman, Barlad, Tansa, Tibanesti-Iasi, Plopana Lipova-Bacau, etc.

Intr-o atmosfera de basm, la poalele unei paduri de vis, doritorii pot ramane la cort tot weekend-ul. Vor avea loc concerte, foc de tabara, chitara. De asemenea, cine va ramane pana la sfarsit, va putea participa la un mini picnic oferit si organizat ad-hoc de gazdele din Paltinis, precum si la o tombola, ambele pe baza invitatiei oferite in prealabil in zilele de sambata si duminica de organizatori. Evenimentul se desfasoara sub motto-ul Vrem agricultura, nu fractura! si este in seria evenimentelor de strada care vor duce la interzicerea gazelor de sist in Romania.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate