Romania – locul II la categoria muzica corala la Festivalul International de Muzica pentru Copii

Echipa României a ocupat locul al doilea la categoria muzică corală, în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică pentru Copii „Earth is Our Common Home” (Ekaterinburg, Rusia)

Echipa României a câştigat premiul al II-lea la secţiunea muzică corală, în cadrul celei de-a XV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Muzică pentru Copii „Earth is Our Common Home”, desfăşurat la Ekaterinburg (Rusia), în perioada 18-23 aprilie. România s-a aflat în competiţie cu alte 16 ţări.

Echipa României, care a participat pentru prima dată la acest festival, a fost formată din 21 de elevi, cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, înmatriculaţi în unităţi şcolare din Bucureşti. Elevii au fost însoţiţi de patru profesori şi de dirijorul corului, doamna Anna Ungureanu.

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a decis ca Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti să suporte cheltuielile de deplasare cu avionul (dus-întors) pentru toţi membrii echipei României.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate