Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

Straini in noapte, cu Florin Piersic si Medeea Marinescu

Spectacolul „Straini in noapte”, cu Florin Piersic si Medeea Marinescu, revine pentru o nouă reprezentatie. Faimosul actor detine un adevărat record: a jucat in aceasta comedie romantica de aproape 300 de ori, atat in România, cat si in strainatate.

Florin Piersic revine la Piatra Neamt intr-un rol parcă anume croit pentru el: cel al eternului seducator, caruia pana acum i-a dat viata de aproape 300 de ori. „Piesa are titlul original «Montagne Russe» si a fost aleasa de maestrul Radu Beligan care, fiind la Paris, a vazut spectacolul in care juca o actrita, pe numele ei Astride Veillon, si cu Alain Delon in rolul meu. El a dorit sa debuteze in teatru la 70 de ani, ceea ce este un lucru foarte greu. (…) Maestrul Beligan a venit si mi-a zis: am adus aceasta piesa pentru tine”, povesteste actorul. Pierre, un director adjunct de vanzari, ramane singur la Paris pentru cateva zile, in timp ce sotia si fiul adolescent sunt plecati in vacanta. Intr-un bar o intalneste pe Juliette, o tanara atragatoare, care-i accepta invitatia de a bea un pahar la el acasa. Identitatea adevarata a lui Juliette ramane un mister. Din aceasta enigma se naste „tensiunea” spectacolului. Piesa lui Eric Assous a fost regizata de Radu Beligan, care a si tradus-o impreună cu Liviu Dorneanu. Ilustratia muzicala este realizata de flautistul Ion Bogdan Stefanescu, decorul poarta semnătura lui Puiu Antemir, iar costumele, pe cea a designerului Irina Schrotter.
Spectacolul are loc la Casa de Cultura, duminica, 27 aprilie, incepand cu ora 19.00.

straini-in-noapte
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *