Produse de la Carrefour pe care scrie ”Măcelăriile locale”

3

Produsele de la Carrefour pe care scrie ”Măcelăriile locale” nu sunt de la măcelăriile locale, după cum ne-a atras atenția corect un pietrean care a citit în publicația noastră un alt articol legat de acest magazin.

Jocul de cuvinte cu ”SUNTEM MÂNDRI de MĂCELĂRIILE noastre LOCALE” nu se referă la măcelăriile locale din Neamț, ci probabil la măcelăriile lanțului de magazine sau nu știm exact. Cert este că dacă citești și ce scrie cu litere mici pe eticheta alb-negru lipită pe produse afli că e vorba de o măcelărie din Brașov și nu de una LOCALĂ din Neamț, așa cum ești tentat să crezi.

E bine ca atunci când mergeți la cumpărături, nu doar la Carrefour, ci peste tot, să vă luați la dumneavoastră și ochelarii de citit. Nu întotdeauna ce scrie mare pe etichetă mare are o legătură logică și cu ce scrie mic pe eticheta mică.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Claudiu spune

  Pai local pentru Carrefour este Romania, nu este un magazin strict din jud. Neamt sau Piatra Neamt.
  Este logica exprimarea, deci nimic de comentat aici.

 2. George spune

  Problema este în lege. Dacă ar exista obligativitatea ca toate literele ce alcătuiesc toate cuvintele de pe etichetă ar avea aceeași mărime, lucrurile ar sta diferit.
  Iar despre Careffour pot spune că acolo nu mai merg niciodată. M-au țepuit odată cu niște carne stricată.

 3. Duicu Mariana spune

  multumim..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate