Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

Produse de la Carrefour pe care scrie ”Măcelăriile locale”

Produsele de la Carrefour pe care scrie ”Măcelăriile locale” nu sunt de la măcelăriile locale, după cum ne-a atras atenția corect un pietrean care a citit în publicația noastră un alt articol legat de acest magazin.

Jocul de cuvinte cu ”SUNTEM MÂNDRI de MĂCELĂRIILE noastre LOCALE” nu se referă la măcelăriile locale din Neamț, ci probabil la măcelăriile lanțului de magazine sau nu știm exact. Cert este că dacă citești și ce scrie cu litere mici pe eticheta alb-negru lipită pe produse afli că e vorba de o măcelărie din Brașov și nu de una LOCALĂ din Neamț, așa cum ești tentat să crezi.

E bine ca atunci când mergeți la cumpărături, nu doar la Carrefour, ci peste tot, să vă luați la dumneavoastră și ochelarii de citit. Nu întotdeauna ce scrie mare pe etichetă mare are o legătură logică și cu ce scrie mic pe eticheta mică.
3 comentarii la “Produse de la Carrefour pe care scrie ”Măcelăriile locale”

 1. Claudiu

  Pai local pentru Carrefour este Romania, nu este un magazin strict din jud. Neamt sau Piatra Neamt.
  Este logica exprimarea, deci nimic de comentat aici.

  Raspunde
 2. George

  Problema este în lege. Dacă ar exista obligativitatea ca toate literele ce alcătuiesc toate cuvintele de pe etichetă ar avea aceeași mărime, lucrurile ar sta diferit.
  Iar despre Careffour pot spune că acolo nu mai merg niciodată. M-au țepuit odată cu niște carne stricată.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *