Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 24 mai 2019
 • :
 • :

Piatra-Neamț are din nou ”Baie comunală” -cu prețuri foarte mici pentru anumite categorii sociale

După ani de zile în care oamenii nevoiași din Piatra-Neamț nu au mai avut unde să facă o baie, acum, la fosta Baie Comunală preluată în administrarea primăriei, există din nou serviciile care erau înainte la ”Baia comunală”. Astfel, asistații sociali sau oamenii cu venituri reduse pot obține ”trimitere” de la serviciul de asistență socială al primăriei pentru a avea acces la servicii de duș și bazin cu suma de doar 5 lei de persoană.

De reduceri de 50% beneficiază și elevii sau studenții, persoanele cu dizabilități și cele cu venituri sub 1.000 lei pe lună.
5 comentarii la “Piatra-Neamț are din nou ”Baie comunală” -cu prețuri foarte mici pentru anumite categorii sociale

 1. VASI

  Da….. inca o sursa sigura de infectii…. Sa faca domnul primar baie inpreuna cu asistatii sai sociali.
  E interesant ca asistatii sociali au suficienti bani pentru alcool si tutun, dar n-au bani pentru baie.

  Raspunde
 2. Stefan

  Dar de ce baia comunala trebuie sa fie „sociala”?!Asistatii sociali au numeroase alte beneficii – indemnizatii, ajutoare, transport, etc.-, nu vad de ce si baia comunala trebuie sa presteze servicii aproape „moca” pentru aceste categorii.

  Raspunde
 3. Onelian dalmatio

  Ieftin al naibi, cu 10 lei cumperi prosop, cu5 șlapii iar apă cât o mai da D-zeu …ne-om mai spala și noi cei ce nu au nici o sursă de venit. …di”ncolo iera mai ieftin.”

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *