Primarul nu vrea să facă publică lista cu locurile de parcare ce se vor desființa din Piatra-Neamț

2

În curând se vor desființa peste 1.000 locuri de parcare din Piatra-Neamț datorită unui proiect greșit gândit (click aici pentru detalii).

Astăzi, în ședința de consiliu local, consilierul local PSD Florentina Moise a solicitat și chiar a insistat ca primarul să facă publică lista cu locurile de parcare care vor dispărea pentru ca oamenii să știe din timp și să găsească soluții unde să parcheze mașinile.

Primarul a refuzat să facă publică lista iar când consilierul a insistat, primarul a invocat ceva legat de GDRP, date personale, bla, bla. Nu știm de când locurile de parcare sunt date personale dar când vine vorba de abordările primarului Carabelea nu ne mai miră nimic. Scuza cu GDRP și datele personale este o mare aberație întrucât nu ceruse nimeni să se facă publice datele vreunui om ci o lista cu parcările din fața blocului X, parcările de pe strada Y, etc.

Cert este că primarul nu vrea să facă publică lista cu locurile de parcare care se vor desființa în Piatra-Neamț.

COMPLETARE ARTICOL – Clarificări Primăria Piatra Neamt

Ca urmare a articolului apărut în publicația ziarpiatraneamt.ro: „Primarul nu vrea să facă publică lista cu locurile de parcare ce se vor desființa din Piatra-Neamț”, în data de 28.01.2020, vă comunicăm următoarele:

Primarul Andrei Carabelea a invocat legislația referitoare la operarea datelor cu caracter personal ca răspuns la la solicitarea doamnei consilier local Florentina Luca Moise, cităm: „să facem publică lista cetățenilor care vor rămâne fără parcări”.

Conform Regulamentului GDPR, este nelegală publicarea numelor persoanelor ce vor fi afectate de desființarea locurilor de parcare în urma implementării proiectelor de modernizare a marilor artere din Piatra-Neamț, parcări pentru care se caută soluții de relocare în acest moment.

În continuare, primarul Andrei Carabelea a adăugat că vor fi contactați personal toți cetățenii ale căror locuri de parcare va trebui mutate în urma impementării acestor proiecte cu finanțare europeană.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. alex spune

    unde sunt alea ? ca eu am fost in bucuresti si in afara de mall-uri, nu a facut nimeni parcari acolo 😀

  2. rbl spune

    De ce nu face parcari subterane? Gabriela Firea a facut in Bucuresti, dar ea e de la PeSeDeeeeeee.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate