Primăria Piatra-Neamț: Problema ridicării gunoiului a fost rezolvată

1

Problema ridicării gunoiului a fost rezolvată. În această dimineață a fost ridicat gunoiul și de la ultimele două asociații restante, cerință exprimată de primarul Dragoș Chitic în urma întâlnirii pe care a avut-o miercuri cu șeful punctului de lucru al firmei Brantner.

Pentru a se evita repetarea acestei probleme s-a stabilit și un plan de măsuri care este deja pus în practică.

Compartimentul specializat din primărie pentru Relația cu asociațiile de proprietari a luat legătura cu asociațiile restante pentru a verifica soldurile și motivele neplății facturilor și pentru a le solicita să facă o eșalonare la plata restanțelor.

„Am stabilit pentru joi, 5 octombrie, ora 11:00, o întâlnire cu asociațiile de proprietari care au datorii mari la plata facturilor de gunoi, în vederea medierii și rezolvării acestei probleme. La această întâlnire vor participa și reprezentanții societății Brantner împreună cu care vom încerca să găsim cele mai bune soluții, care să fie avantajoase pentru ambele părți.”,  a declarat Dragoș Chitic.

 

În această săptămână o parte dintre asociațiile care au restanțe au făcut plăți parțiale și eșalonări ale datoriilor. Este foarte important ca  asociațiile de proprietari care înregistrează restanțe să își eșaloneze datoriile și să își respecte angajamentele asumate pentru a evita astfel de situații.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Cetatean spune

    Ce scop a avut intalnirea de astazi de la Prefectura dintre presedintii asociatiilor si reprezentantul Brantner? In afara de a ne vedea la ochi se putea comunica si telefonic ca se fac reesalonari la cei cu datorii. Ceilalti ne-am dus ca sa avem de unde pleca. Nimic nou sub soare…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate