Prefectul a mediat o întâlnire între Primărie – Brantner și asociațiile de proprietari pe tema gunoiului

1


Prefectul județului Neamț, Vasile Panaite, a organizat, vineri, o mediere între reprezentanții asociațiilor de proprietari din municipiul Piatra-Neamț, un reprezentant al Primăriei și conducerea societății Brantner.

La întâlnire au participat circa 30 de reprezentanți ai asociațiilor care au ridicat diverse probleme cu care se confruntă în ceea ce privește colectarea datoriilor de la cetățeni dar și cu privire la serviciile publice de care beneficiază.

În urma medierii, prefectul Vasile Panaite a propus asociațiilor cu datorii către societatea Brantner să semneze eșalonări la plata acestora. Totodată, reprezentantul Brantner a menționat că asociațiile care vor respecta aceste eșalonări, concomitent cu plata facturii curente, vor beneficia de anularea penalităților.

”Întâlnirea pe care am mediat-o în urmă cu trei luni a avut rezultatele scontate pentru că mai bine de 70 la sută dintre asociațiile care au semnat la acea vreme eșalonări, le-au respectat. Între timp, alte asociații au ajuns să acumuleze datorii către Brantner și s-a ajuns la un nou blocaj. De aceea am ținut să mă implic, în calitate de prefect al județului, să mediez o nouă întâlnire în urma căreia sper ca asociațiile cu debite să semneze eșalonări. Astfel se va ajunge și la anularea penalităților. În momentul de față, situația ridicării deșeurilor menajere a fost deblocată în urma discuției pe care am avut-o zilele trecute cu directorul Brantner”, a declarat prefectul județului Neamț, Vasile Panaite.

Reprezentanții asociațiilor de proprietari au solicitat prefectului Vasile Panaite și o întâlnire cu parlamentarii nemțeni, această întâlnire urmând să aibă loc în perioada imediat următoare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ioan Minut spune

    Foarte multi sunt cei care stiu sa critice ,e o caracteristica a rominului ,va intreb de ce pe vremea domnului Buga si Secara nu s-a realizat : – iluminatul public , asfaltarea , petruirea ulitelor si introducerea apei ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate