Primăria Piatra-Neamț, primul pas spre sistemul de contorizare individual al consumului de apă

4

Declaratie Dragos Chitic, primar interimar al municipiului Piatra-Neamț:
,,Incepand de astazi, 21.04.2015 pe site-ul primariei Piatra-Neamt pietrenii pot consulta metodologia de repartizare si facturare individuala a consumului de apa inregistrat la bransamentul condominiilor.
Metodologia este supusa dezbaterii timp de 30 de zile, dupa care aceasta va fi propusa spre aprobare Consiliului Local Piatra-Neamt in sedinta ordinara din luna mai.
Cetatenii vor avea posibilitatea ca incepand cu luna iunie sa opteze pentru noul sistem de repartizare si facturare individuala a consumului de apa inregistrat .
Cetatenii care vor opta pentru acest sistem de contorizare vor avea siguranta ca vor plati exact cat consuma.
Un alt avantaj al contorizarii individuale il reprezinta posibilitatea debransarii individuale a rau platnicilor fara ca locatarii cu platile la zi sa fie afectati.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Petru Gheorghe spune

  singurl avantaj este că se debrașează răi platnicii, dar vor fi în continuare diferențe de plată și ne vom certa cu administratorii, că doar ei repartizează

 2. aurel gheorghiulescu spune

  …astept de ceva vreme o astfel de masura privind serviciul de apa -canalizare bransament individual….a se vedea serviciul de gaz,electricitate,media,comunicatii…
  ….initiativa primariei este buna, dorim sa o vedem si pusa in practica. SUCCES.

 3. ilioai sorin spune

  sa existe posibilitatea de plata in rate pentru lucrarile de montaj contoare.

 4. Catana Aurora Cristina spune

  Buna ziua , sunt din Asociatia Aleia Tiparului 3 , Bl B2 , Sc B, Ap 42 Piatra Neamt, noi suntem alimentati cu apa din 15 mai 2014 pe noua coloana infiintata pe casa scari executata cu toate cerintele Apei Serv. Intrebarea sau propunerea noastra din acesta asociatie este : trebuie acceptul tuturor proprietarilor din scara sau numai a celor care sunt beneficiari ai alimentarii deja cu apa rece. Daca se aproba conditia ca toti proprietarii sa fie de acord , garantez ca foarte putin va avea efect aceasta hotarare , ca cei care au restante mari la intretinere nu vor semna niciodata , deoarece sunt constienti ca nu vor putea incheia contracte directe . Trebuie luata in calcul si aceasta reala problema daca se vrea sa scapam de stresul cel mai mare pe care il avem pensionari in legatura cu furnizarea apei reci. Va multumesc in numele locatarilor cu speranta ca va fi luata in calcul propunerea noastra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate