Primăria a reușit să își bată joc de pârtie și în anul care a trecut

1

Că primăria nu e capabilă să amenajeze ceva pe Cozla si telegondola duce nicăieri e deja clar pentru toată lumea.
Că primăria nu e capabilă să facă ceva cu pârtia ne-am convins deja cu toții.
Că primăria nu e capabilă să dea o utilitate telescaunului e, de asemenea, clar.
Că în această iarnă a fost zăpadă pe pârtie dar ea a stat închisă vedem cu toții.

Ce nu este clar este îndârjirea cu care cei din primărie sunt incompetenți an de an, văd că sunt incompetenți, dar nu vor să închirieze pârtia, telescaunul și ce au pe Cozla unui privat. Poate un privat o deschide când este zăpadă sau poate dacă nu este zăpadă pune un bob pe șine pe pârtie, poate investește să o facă artificială. Poate face sus cineva un restaurant, o cazare, orice.

Din păcate, primăria nu e capabilă decât să blocheze investiții, să desființeze investiții și să lase în paragină investiții care mai apoi să fie cumpărate pe nimic de cine trebuie.

Orice scuze ar inventa primăria, incompetenţa este clară. Suntem singurul oraş de munte din lume, cu partie, telescaun şi telecabină, unde nu avem nici măcar un loc unde să se dea copiii cu săniile.

1 Comentariu
 1. FLORIN spune

  Nu ai cu cine.Nu le cere nimeni.Nu le arunca nimeni cu oua in cap.Nu-i fugareste nimeni pe strazi.

  Atat timp cat acesti oameni,primar,vice,consilieri,etc isi incaseaza salariile colosale fara ca NIMENI sa-i intrebe ce au facut de banii aia si cu ce se ocupa zi de zi in orasul de 2 km Piatra Neamt atunci aici suntem.
  De ce sa faci ceva daca poti sa nu faci nimic si sa-ti incasezi salariul baban?Daca nu sunt criterii de performanta legate de activitatea fiecaruia?Daca populatia nu are pretentii vizavi de administrarea acestui oras si cum sunt cheltuiti banii?
  De ce sa faci cand poti sa nu faci?
  Uitati-va la planul de”mobilitate”distrus de studiul de fezabilitate care nu a inclus mutarea stalpilor vechi si astfel de la 5% am ajuns la 40% finantare proprie.10 milioane de euro care urmeaza sa fie imprumutati datorita incompetentilor corupti care au condus aceasta Primarie.
  L-ati auzit pe Carabelea ca ii da in judecata pe cei care au facut in bataie de joc acel ”studiu”?Sa ne spuna care sunt responsabilii pentru indatorarea DEGEABA a acestui oras?
  NU.
  S-a revoltat ”societatea”civila?NU
  NE MERITAM SOARTA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate