Preţuri de-ţi sar plombele la Colegiul Dentiştilor: Şase milioane de lei ancheta!

4

* “Dacă reclamantul şi doctorul pe care-l acuză se împacă, taxa nu mai trebuie plătită”, a spus preşedintele Colegiului Neamţ

Ajuns val-vârtej la uşa Colegiului Dentiştilor din Neamţ, cu o reclamaţie în dinţii rămaşi la locul lor, te izbeşti de un afiş care te-ar putea întoarce din drum: “Pentru începerea unei investigaţii referitoare la acuze aduse membrilor Colegiului Medicilor Dentişti Neamţ solicitantul va depune în contul CMD-Neamţ suma de 600 RON”. Îţi faci socoteala, cauţi chitanţele sau, chiar dacă nu ai aşa ceva (a nu se înţelege că nu ţi-ar fi dat doctorul) îţi aminteşti câţi bani ai lăsat la medicul de prestaţiile căruia nu eşti mulţumit şi pui în balanţă cu cele 6 milioane de lei vechi pe care ai fi obligat să le achiţi anticipat la Colegiu, pentru anchetarea cazului. Vrei să ţi se facă dreptate, dar nu tot pe banii tăi! Poţi crede că ţi se pune pumnul în gură, dar reprezentanţii Colegiului Dentiştilor din Neamţ te vor contrazice. Asta dacă mai ai curajul să deschizi uşa de la Colegiu.

Sursa: Ceahlaul

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. marius spune

  OAMENII AU UN ZAMBET MINUNAT. UNEORI DATORITA NOUA.
  Astfel te intampina siteul,CMDR. Fiti atenti la folosire adv. uneori,care se pare ca spune tot ce era de spus. Pai,mai poti zambi,cu dintii din dotare cand citesti anuntul,onoratului colegiu ? Te-apuca plansul si-ti vine sa racnesti in gura mare,da’te abtii,sa nu-ti pierzi plombele,sau mai rau,toata lucrarea. Uneori !,ca alteori,esti multumit de „lucrare”,sau ai de unde scoate cei 6oo de lei.
  Un lucru ma preocupa : cine-ti va „rezolva”lucrarea cea proasta,un alt „dantist” sau acelasi care ti-a facut „bucata”? Si ti-o face gratis,ca-i in „garantie”sau platesti din nou prestatia lu’dom’doctor? Alte sute bune !

  1. marius spune

   OF,OF,de ce nu m-am facut dentist,ca inclinatie aveam de mic copil la scos dintii proprii (cu ata),dar si pe ai altora,uneori ! (cu palma,c-o aveam grea)

 2. violina paduraru spune

  mori cu dreptatea n mina dar sa nu uitam asta dreptatea e ca o poveste nici nu a fonest si nici nu este! ne autoamagim ca ne cautam dreptatea dar niciodata nu ai sa vezi un medic un popa sa plateasca greseala bine si corectitudine nu vom mai avea categoric sa nu ne mai amagim.

  1. marius spune

   Violina,TE ROG,mai pune si tu un punct,o virgula,ca liniuta (cratima) de-acum stiu ca n-o ai pe tastatura,sa pot intelege si eu la prima lectura textul.
   Ai dreptate-ntru-totul,cand spui ca mori cu dreptatea-n mana-n tara asta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate