Preşedinte nou în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean

5

Octavian Bărbuleţ a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Decizia a fost luată în urmă cu scurt timp, fiind unul dintre punctele de pe ordinea de zi a şedinţei CA al unităţii spitaliceşti. Octavian Bărbuleţ este consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ. În fruntea consiliului de administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ era până acum Mihai Bârliba, care s-a retras din funcţie.

Din CA, mai fac parte membrii Ana Acsintoae- reprezentant al Consiliului Judeţean Neamţ, dr. Mihaela Grădinaru şi dr. Dan Morenciu- reprezentanţi ai DSP Neamţ şi, ca invitaţi, dr. Iosif Koszeghi- reprezentant al Colegiului Medicilor din România şi as. med. Puiu Sârbu- reprezentant al OAMGMAMR – filiala Neamţ.

Andreea T.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Pitorescu spune

  De asta merg treburile asa cum merg in tara asta. De rasul curcilor am ajuns. Vai de noi romani !

 2. Ciuma rosie spune

  Un pompon politic. Si-atat.

 3. Manuela spune

  Mai bine si-ar da toti demisia. Vecin meu a murit cu zile, ieri dimineata, in acest spital infect. Sa lasi un om sa urle de durere pana face infarct se numeste crima.

 4. Catalin Dabija spune

  Ne meritam soarta

 5. Radu spune

  Am infrant! Problemele s-au rezolvat! Avem un expert in managementul sanitar la locul potrivit!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate