Pregătiți-vă de noi restricții și de ”valul 4”

2

Chiar dacă aproape dispărut virusul la noi, pe surse aflăm că unii oameni politici din arcul guvernamental discută de un al patrulea val de pandemie în România.

Dincolo de motivațiile medicale sunt suspiciuni că noile restricții pe care le vor suporta românii vor avea și motivații politice. Gurile rele spun că intrarea într-o nouă stare de urgență va permite celor aflați la butoanele administrației naționale și locale să facă achiziții cum vor ei și să cheltuiască banii în așa fel încât să ajungă în buzunarele cui trebuie.

În plus, unii politicieni agreează restricțiile pentru că acestea reduc presiunea publică asupra mediului politic fiind interzise manifestările și adunările unde s-ar putea dezbate problemele sociale din ce în ce mai grave cu care se confruntă românii.

Una peste alta, real sau inventat, surse de încredere ne spun că cei care ne conduc ne pregătesc noi restricții cu motivația valului 4.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Alex spune

    Cum poți controla 7 miliarde de oameni??

    1. Yooo spune

      Fix cum o fac ei acum….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate