Poți dona 2 euro, printr-un SMS la 8833, până pe 15 noiembrie. Sprijină și tu campaniile de sterilizări gratuite din Neamț

0

Asociația „CLAUDIA Încă o șansă” din Piatra-Neamț are alocat un număr scurt, prin intermediul căruia oricine dorește poate dona 2 euro trimițând un SMS la 8833 cu textul STERILIZEAZA pentru a sprijini proiectul „Încă o șansă pentru animale: Campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici în Neamț”.

Campania de donații prin SMS se desfășoară până pe 15 noiembrie 2023. Până în prezent s-au strâns 600 de SMS-uri. Avem nevoie de 15.000 de SMS-uri pentru a atinge ținta propusă: 1500 de sterilizări.

„Facem un apel către toți cei care au posibilitatea să renunțe la o cafea (2 euro) să trimită un SMS pentru a contribui la reducerea fenomenului animalelor străzii într-un mod etic, prin sterilizare, nu prin eutanasiere. Mulțumim tuturor celor care ne sprijină în acest demers!”, a declarat Claudia Filip, președintele Asociației.

Alocarea numărului a fost posibilă prin acordul încheiat cu platforma „Donează mai simplu!” creată de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Orange România, Telekom România Mobile, Vodafone România si Digi Mobil.

Informații importante pentru donatori:

  • Se trimite un SMS cu textul STERILIZEAZĂ la numărul 8833, valabil în rețelele Orange România, Telekom România Mobile, Vodafone România si Digi Mobil.
  • Suma alocată cauzei este de 2 Euro și va fi utilizată exclusiv pentru îndeplinirea proiectului menționat.
  • Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
  • În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
  • Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
  • Numărul nu este recurent. Pentru fiecare SMS trimis, veți fi taxat o singură dată, cu 2 euro. Puteți trimite mai multe SMS-uri într-o lună, dacă doriți.
  • Pentru transparență, numărul donaţiilor va fi reflectat pe https://donatie.ro/continut/continut/2023/05/15/inca-o-sansa-pentru-animale, după procesarea lor.
  • Beneficiarul este Asociația „CLAUDIA Încă o șansă”.

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.

***

Asociația „CLAUDIA Încă o șansă”, CIF 43670519, este o organizatie non-profit, cu sediul în Piatra-Neamț, cu rază de activitate pe întreg județul Neamț. Încă de la înființare, din 2021 până în prezent, am realizat peste 3100 de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, din fonduri proprii. Dorim ca în anul 2023 să reușim să realizăm încă 1500 de sterilizări gratuite pentru a reduce fenomenul abandonului și al animalelor fără stăpân din județul Neamț. Campaniile de sterilizări sunt o alternativă etică a practicii eutanasiei din adăposturile publice, oferind o soluție umană și demnă atât pentru animale, cât și pentru oameni. Facem un apel către toți cei care consideră că sterilizarea este singura soluție umană de a combate fenomenul animalelor hoinare să ne susțină în acest demers prin campania de donație prin SMS. O singură sterilizare poate preveni abandonul a 66.000 de pui în 6 ani. Întreaga noastră activitate este transparentă și disponibilă pe facebook, pe pagina Încă o șansă, dar și pe website www.claudiaincaosansa.ro. Vă mulțumim!

Pentru orice nelămuriri ne puteți contacta:

Asociația CLAUDIA Încă o șansă

CIF 43670519

Site: www.claudiaincaosansa.ro

Facebook: www.facebook.com/AsociatiaClaudiaIncaoSansa

Email [email protected]

Telefon 0741 545 622

Banca Libra Bank

IBAN RO32BREL0002002958210100

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate