Postul de manager al Spitalului Judetean Neamt este scos la concurs, din nou…

3

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, anunță organizarea concursului pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, conform Dispoziției Președintelui Consiliului Județean Neamț nr. 293/15.10.2010.

Concursul va avea loc la sediul Consiliului Județean Neamț, desfășurându-se în două etape:

1.etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor de participare la concurs – etapă eliminatorie – care va avea loc în data de 23 noiembrie 2011;
2.etapa de susţinere a probelor de evaluare care va cuprinde:


a) proba scrisă, un test-grilă de verificare a cunoştinţelor – ce se va susține în Sala Mihail Sadoveanu a Consiliului Județean Neamț, în data de 28 noiembrie 2011, ora 10.00;

b) proba de susţinere a proiectului de management, completată de un interviu de selecţie – care se va desfășura în Sala Mihail Sadoveanu a Consiliului Județean Neamț, în data de 05 decembrie 2011, începând cu ora 1000.

La concurs se pot înscrie persoane fizice care întrunesc cumulativ următoarele condiţii:

a) sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

b) sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin Ordinul Ministrului Sănătăţii nr. 1113/2010, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; se pot înscrie la concurs şi persoanele care au început cursul de perfecţionare în „Management spitalicesc”, pe baza adeverinţei eliberate de Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti.

c) au cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii;

d) nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală;

e) sunt apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic);

f) nu au vârsta de pensionare, conform legii.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente:

a) cererea de înscriere;

b) copia actului de identitate;

c) copia legalizată a diplomei de licenţă sau echivalente;

d) copia legalizată a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecţionare în management sau management sanitar prevăzute la art. 1 alin (1) lit. b) ori copia legalizată a diplomei de masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii;

e) curriculum vitae;

f) copie de pe carnetul de muncă, certificată „în conformitate cu originalul” de către conducerea unităţii și/sau adeverinţa care atestă vechimea în posturi cu studii universitare de lungă durată, dacă e cazul;

g) cazierul judiciar;

h) adeverinţa din care rezultă că este apt medical (fizic şi neuropsihic);

i) declaraţia pe propria răspundere privind necolaborarea cu Securitatea înainte de anul 1989;

j) declaraţia pe propria răspundere că nu este urmărit penal şi nu are cunoştinţă că a fost începută urmărirea penală asupra sa;

k) copie legalizată a actelor (certificat de căsătorie etc.) prin care şi-a schimbat numele, după caz;

l) proiectul de management realizat de candidat;

m) chitanţa de plată a taxei de participare la concurs.

Dosarele de înscriere se depun la Registratura Consiliului Județean Neamț, până la data de 21 noiembrie 2011, între orele 8.00 și 16.00.

Taxa de participare la concurs este în valoare de 500 lei și va fi achitată la casieria Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Bibliografia şi temele cadru pentru proiectul de management sunt afişate la sediul Consiliului Județean Neamț și la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamț, precum și pe site-ul celor două instituţii, respectiv www.cjneamt.ro şi www.sjuneamt.ro .

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0233212890, int. 210.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. lili spune

    nu exista posturi scoase la concurs !e post politic !te propune cineva iar daca accepti postul esti la mana lor !dansezi cum ti se canta !

  2. constantin spune

    ce comici sunteti domnilor organizatori in frunte cu pintileul.este o prosteala sa creada cineva in aceste concursuri.din cand in cand se mai face ceva pentru biruri si crestera taxei.vin toti mincinosii si promit lucruri serioase.ce are cofetarul cu munca juridica si infanteristul cu medicina sau chiar istoricul.ne ocupam toti de ce nu ne pricepem.pana acum s-au ocupat croitorii.agronomii de ele.MARE RUSINE NEA VASILE.

  3. janel iosub spune

    Or sa scoata postul la concurs pana se va gasi un prost sa preia in liniste toate gauroaiele financiare din spital. Rand pe rand toti cei care au detinut aceasta functie au pradat banul public si au imbogatit peste masura politicienii. Sistemul sanitar romanesc este o paine buna de mancat pt. marii banditi ai tranzitiei si va fi si de acum inainte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate