Consiliul Judetean Neamt – o institutie excelenta

0

In cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Administratie, evenimet care a avut loc la Brasov, saptamana trecuta, presedintelui CJ Neamt, Vasile Pruteanu i s-a inmanat “Premiul de excelenta pentru activitatea in Consiliile Judetene – 2011” pentru:
– atragerea de fonduri europene

– derularea eficienta si judicioasa a proiectelor cu finantare europeana

– dezvoltarea infrastructurii din proximitatea reperelor turistice din Neamt
– sprijinirea turismului din zona (judetul Neamt participa cu stand judetean la targurile de turism; proiecte derulate pt promovarea turismului religios, a rezervatiilor naturale sau a atractiilor legate de traditii si mestesuguri)

Nu in ultimul rand, purtatorul de cuvant al CJ Neamt, domnul Daniel Vinca, a primit “Premiul pentru management modern in administratie – 2011” pentru:

– management, bune practici in comunicare in administratia publica (promovarea accentuata si eficienta a informatiilor de interes public si a celor referitoare la proiectele importante derulate de CJ Neamt prin media clasica, prin internet, inclusiv prin retelele de socializare. CJ Neamt este prima institutie din Romania care a oferit statut de „freelanceri” bloggerilor, acestia primind si ei comunicatele de presa si fiind invitati la conferintele de presa si evenimentele organizate de CJ Neamt. Anual are loc o Zi a Portilor Deschise la CJ Neamt, publicul avand acces in toate incaperile din institutie, inclusiv in birourile conducerii – vizitatorilor le sunt prezentate informatii si clipuri despre activitatea curenta dar si despre investitiile derulate.)

Felicitam instututia Consiliului Judetean Neamt, dar si responsabilii din cadrul departamentului de comunicare, pentru intreaga activitate desfasurata, dar si pentru deschiderea si modul in care au raspuns solicitarilor noastre.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate