Portret de purtător de cuvânt: Ramona Ciofu de la Inspectoratul de Poliție Județean Neamț

0

Mamă a trei copii, absolventă a trei facultăți și a unui master, ofițer de poliție și… un om cu o inimă mare! Astfel este descrisă de colegii din Ministerul Afacerilor Interne, în câteva cuvinte, Ramona Ciofu, una dintre ”vocile” MAI. Ramona Ciofu este, în prezent, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Asemenea oricărui purtător de cuvânt, asumarea, atitudinea, adaptarea și rezistența sunt doar câteva dintre calitățile care îi definesc activitatea și povestea de viață.”, transmite MAI.

În anul 2016, Ramona Ciofu și-a început cariera ca agent în cadrul Poliției Rurale a județului Bacău, activitate din care a învățat să ia decizii corecte într-un timp foarte scurt și să empatizeze cu cei aflați în suferință. Cariera ei nu s-a oprit acolo.

De un an este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, fiind prezentă în mijlocul evenimentelor și pregătită să ofere un răspuns documentat și argumentat.

Îmi plac lucrurile dificile, am suficientă energie, suficient optimism și suficientă credință încât să reușesc să transmit oamenilor și sufletul nostru, nu doar vorbele noastre”, așa își descrie Ramona firea și așa am aflat și noi care îi sunt resursele.

A început cea de-a treia facultate, Facultatea de Drept, după un an de activitate în Poliție, și a absolvit-o, ca șef de promoție, la vârsta de 40 de ani. A reușit să-și urmeze visul și vrea să-i inspire pe toți cei care poate nu au curajul să facă o schimbare în carieră, să facă ceea ce-și doresc.

Despre cum reușește să împace cariera cu viața de familie, Ramona Ciofu a declarat: „Dacă facem totul cu dragoste și din tot sufletul, atunci și cei din jurul nostru vor vedea asta și atunci nu o să fie nici greu, o să iasă totul natural!

La fel ca Ramona sunt și alți comunicatori din structurile Ministerului Afacerilor Interne, cărora le mulțumim pentru profesionalismul și promptitudinea cu care transmit informațiile importante despre instituție, indiferent de zi și de oră.
Cu această ocazie, vrem să vă mulțumim și vouă, urmăritorilor paginii noastre, care ne sunteți mereu aproape și care ne-ați ales ca sursă credibilă de informare.

a conchis MAI în mesajul transmis pe facebook.
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate