Pompierii nemțeni, în alertă. Casă din pădure, cuprinsă de flăcări – O victimă

0

În jurul orei 16:50, pompierii au fost solicitați prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o casă amplasată în pădure, în localitatea Pluton.
Accesul autospecialelor de intervenție nu s-a putut realiza, casa aflându-se la o distanță de aproximativ 500 m de drum. Alimentarea cu apă s-a realizat cu ajutorul motopompelor, dintr-un pârâu din apropiere.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul.
O femeie în vârstă de 38 ani de ani, proprietara locuinței, ce prezenta arsuri la nivelul feței și un traumatism la mâna dreaptă, a fost preluată și transportată de echipajul SMURD la CPU Târgu Neamț.
Cauza probabilă de producere a  incendiului este modulul greșit de verificare a etanșeității buteliei cu GPL prin utilizarea flăcării deschise.(explozia buteliei).

a transmis locotenent Irina Popa – ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate