Poiana Teiului, ieri și azi. De vorbă cu primarul comunei, Ana Ancuța (VIDEO)

0

Poiana Teiului este o comună din Neamț care a cunoscut o dezvoltare importantă în ultimii ani. Există speranța că o mare parte dintre cei care au părăsit localitatea pentru o viață mai bună în străinătate să aibă șansa să revină acasă, într-o comuna care continuă să înflorească și care le poate oferi un viitor frumos.

Un rol important în dezvoltarea comunei l-a avut și implicarea primarului comunei Poiana Teiului, Ana Ancuța. Evident, nu de una singură, ci reușind să adune alături de ea un colectiv de oameni cu aceeași viziune.

„Am în spate o echipă frumoasă, cu oameni responsabili care au înțeles că rolul lor în administrație este acesta. Să muncim pentru comunitate. Reușim zi de zi să facem ceva pentru comună, realizăm proiecte, propunem proiecte pentru viitor, cu toată dragostea și cu tot efortul.”, spune Ana Ancuța.

S-a lucrat la drumuri, la unități educaționale, baze sportive, locuri de joacă, la cursurile de apă, poduri, podețe etc. și, în general, se ține cont de opinia tuturor cetățenilor, chiar dacă e dificil să mulțumești pe toată lumea. Silvicultor de meserie, Ana Ancuța acordă o atenție deosebită fondului forestier, devenind un personaj destul de incomod în zonă pentru cei care fac afaceri cu lemn.

Pentru mai multe informații, vă invităm să urmăriți dialogul cu primarul Ana Ancuța în format video.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate