PNL-iștii respectă întocmai planul publicat de noi în legătură cu drumul Bicaz – Poiana Largului

2

La începutul lunii septembrie, liberalii vociferau și jurnaliștii lor de companie lătrau în timp ce vă spuneam că au un plan diabolic pentru drumul Bicaz – Poiana Teiului. (click aici pentru articol).

După cum poate vedea toată lumea, lucrările s-au terminat, dar drumul nu, iar planul intuit de noi se desfășoară exact cum spuneam noi în luna septembrie 2020.

Vă redăm mai jos articolul din 09 septembrie 2020.

Planul PNL pentru drumul Bicaz – Poiana Largului

Este deja de notorietate modul în care au fost blocate opt luni de zile fără nici un motiv întemeiat lucrările la drumul Bicaz – Poiana Largului. Ce nu se știe este când se va termina. Surse demne de toată încrederea ne-au dat informații importante care ne fac să credem că finalizarea drumului va mai dura mult și bine.

Se pare că după ce au făcut spume pe la gură că PSD-iștii au dat lucrarea pe situații de urgență și au „inventat” calamități, acum când lucrarea e aproape gata se mai discută despre vreo 25 de zone calamitate care le-ar fi scăpat PSD-iștilor. Deci, când constructorul actual încheie lucrarea și pleacă, băieții deștepți de la Drumuri vor mai scoate la licitație alte lucrări pe același drum ca să pape și gura altora ceva. Desigur că ar fi putut fi rezolvate acum aceste noi calamități descoperite, dar ele sunt ținute la sertar și vor fi scoase când se termină lucrarea ca să o poată lungi până după alegerile parlamentare ca nu cumva să se poată lăuda PSD-iștii cu ea.

Avem sau nu informații bune, vom vedea în curând. Dacă sursele noastre sunt bune, atunci se va termina în curând lucrarea și va începe bâlciul care să justifice alte cheltuieli și lungirea termenului de finalizare.
Dacă la început liberalii ne spuneau că nu a fost situație de urgență, acum ne vor spune că totul era mai calamitat decât a văzut PSD-ul că e calamitat și vin ei, salvatorii Neamțului, pe urma PSD-ului să facă treaba cum trebuie, adică lucrări suplimentare cu mulți bani suplimentari.

Din păcate pentru județul Neamț, de cum au venit liberalii la guvernare am mai văzut două astfel de minuni. Nemaiavând ce să asfalteze, au început să repare și să peticească drumul de la Piatra la Roman și de la Piatra la Târgu Neamț, drumuri pe care șoferii le considerau foarte bune și nu a înțeles nimeni de ce s-au pus petice de asfalt unde nu erau gropi.

Cu speranța că sursele noastre nu sunt bune și în curând drumul Bicaz – Poiana Largului va fi gata, vă anunțăm că vom reveni cu siguranța asupra acestui subiect de maxim interes pentru județul Neamț. Dar dacă vor mai scoate unii din joben lucrări și prelungirea finalizării?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. paul spune

  Opreste cineva cnair-ul sa faca bicaz- potoci si restul unde se pot turna covoare ?PNL- sti sunt mincinosi prin definitie, dupa cum cunosc eu -in 1990 beraru,ticusor bogdan,DUMNEZEU sa-I ODIHNEASCA AU PUS BAZELE PNL cu inca 5-6 inimosi-nu mai exista liberali adevarati.Astia de acum sunt parati,vopsiti

 2. Cheers spune

  Denaturezi. Într-adevăr, ce au avut de făcut au făcut, însă mai sunt zone unde trebuie lucrări, iar covorul asfaltic ar trebui refăcut de la Bicaz pana la Poiana. Nu înțeleg de ce îl țin închis, însă mai sunt zone de lucrat, fără lucrări în curs momentan.
  Dar nu mai minți lumea, nu toți suntem proști sau habarnisti

  ADMIN:
  Am explicat ce e si cu acele zone nefacute…. fac parte din plan …cititi inainte de a comenta
  https://www.ziarpiatraneamt.ro/planul-pnl-pentru-drumul-bicaz-poiana-largului

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate