Planul PNL pentru drumul Bicaz – Poiana Largului

3

Este deja de notorietate modul în care au fost blocate opt luni de zile fără nici un motiv întemeiat lucrările la drumul Bicaz – Poiana Largului. Ce nu se știe este când se va termina. Surse demne de toată încrederea ne-au dat informații importante care ne fac să credem că finalizarea drumului va mai dura mult și bine.

Se pare că după ce au făcut spume pe la gură că PSD-iștii au dat lucrarea pe situații de urgență și au „inventat” calamități, acum când lucrarea e aproape gata se mai discută despre vreo 25 de zone calamitate care le-ar fi scăpat PSD-iștilor. Deci, când constructorul actual încheie lucrarea și pleacă, băieții deștepți de la Drumuri vor mai scoate la licitație alte lucrări pe același drum ca să pape și gura altora ceva. Desigur că ar fi putut fi rezolvate acum aceste noi calamități descoperite, dar ele sunt ținute la sertar și vor fi scoase când se termină lucrarea ca să o poată lungi până după alegerile parlamentare ca nu cumva să se poată lăuda PSD-iștii cu ea.

Avem sau nu informații bune, vom vedea în curând. Dacă sursele noastre sunt bune, atunci se va termina în curând lucrarea și va începe bâlciul care să justifice alte cheltuieli și lungirea termenului de finalizare.
Dacă la început liberalii ne spuneau că nu a fost situație de urgență, acum ne vor spune că totul era mai calamitat decât a văzut PSD-ul că e calamitat și vin ei, salvatorii Neamțului, pe urma PSD-ului să facă treaba cum trebuie, adică lucrări suplimentare cu mulți bani suplimentari.

Din păcate pentru județul Neamț, de cum au venit liberalii la guvernare am mai văzut două astfel de minuni. Nemaiavând ce să asfalteze, au început să repare și să peticească drumul de la Piatra la Roman și de la Piatra la Târgu Neamț, drumuri pe care șoferii le considerau foarte bune și nu a înțeles nimeni de ce s-au pus petice de asfalt unde nu erau gropi.

Cu speranța că sursele noastre nu sunt bune și în curând drumul Bicaz – Poiana Largului va fi gata, vă anunțăm că vom reveni cu siguranța asupra acestui subiect de maxim interes pentru județul Neamț. Dar dacă vor mai scoate unii din joben lucrări și prelungirea finalizării?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. jiji spune

  La intrarea in Stefan cel Mare, pe drumul Piatra Neamt-Roman, este o zona unde pamantul o ia la vale. Daca le-o fost asa drag drumul asta puteau sa stabilizeze si zona aceea.

 2. Radu spune

  Nu tin partea nimanui insa sunt cateva zone unde intradevar drumul o ia la vale si ar fi pacat sa nu se intervina si acolo (un exemplu ar fi la intrarea in satul Grozavesti).

 3. paul spune

  Nu au interes sa fie terminat acest drum prea curand!!!Pun pariu, cu oricine, ca acest drum se temina de reparat
  in 2022!Atunci intra in reparatii tg.Neamt-P.Largului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate