PNL-ist șmecher la Neamț

O firma din Bacău, pe numele ei Romserv SRL, participă pe la diverse licitații prin Neamț și, culmea, le și câștigă. Până aici nimic în neregulă. Dacă sapi puțin la licitațiile la care participă fericita firma din Bacău care învârte milioane pe la Neamț, începi să observi cam cine sunt cei care folosesc această firmă pentru combinații.

În loc să ascundă total identitatea celui care e suspect de a conduce firma în fapt și care e suspect și de aranjamente pe la licitațiile din Neamț, la frumoasele licitații firma din Bacău dă uneori la adresa de contact un număr de telefon de fix din Neamț .

Al cui e numărul de telelefon fix din Neamț? O întrebare simplă la care ne răspunde motorul de căutare Google.

A cui e firma AG San Invest SRL? Teoretic a unei doamne din Iași, dar dacă ne uităm în istoricul firmei ea este făcută de alesul PNL de Neamț, domnul Stoica Mihai Doru.

Dacă căutăm după numărul de telefon mobil de contact al firmei San Invest, primele rezultate sunt ”Tabel audiențe consilieri județeni” și ”pensiunea Carol oferte de cazare 2019”.

Acum că unii aleși de la PNL urlă ca din gură de șarpe la guvernul de la care câștigă milioane asta nu ar fi nimic nou, ci doar o ipocrizie liberală normală.
Nici deținerea unor firme prin interpuși de către un om politic nu ar fi ceva ieșit din comun la români.
Dar să fii așa de zgârcit încât să nu cumperi niște telefoane și cartele când ești suspect de combinații prin interpuși, obținând milioane și milioane din afaceri pe bani publici asta nu poate să însemne decât că ai pierdut simțul realității și te crezi prea deștept și de neatins.

Ce alte conexiuni mai sunt între distinsul domn liberal, alți liberali nemțeni și banii publici? Vom afla în curând. Azi e doar așa de încălzire ce se poate afla din căutări pe google.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
 1. George spune

  Pe Stoica nu l-am suspectat niciodată de inteligență. Știe bine să urle și … cam atât.

 2. Nelu spune

  DIASPORA Ce o avea de Spus in legătură cu Subiectul ! E OK

  1. Daniel spune

   Diaspora spune: fără corupți în funcții publice. Domnul Iosub investighează poate intră și procuratura pe fir și scăpăm țara de corupți.
   Mulțumit? Sau doriți și o mărire de pensie și o găleată cu un litru de ulei și niște faină?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate