PMP-ist șmecher la Neamț

2

De departe cel mai șmecher PMP-ist de la Neamț este actualul primar al comunei Gârcina, Mihai Gontaru. El s-a așezat cu fundul pe o ladă cu secrete și balauri lăsată moștenire de primărița Bălan Aurora care a mers la pușcărie.

Deși a promis că va deschide lada cu balauri, Mihai Gontaru a uitat repede ce terenuri au fost furate si combinate, de cum se fură pădurea prin fața primăriei și de toate șmecheriile pe care ar fi putut să le deconspire și să facă cu adevărat un bine comunei.

După ce a văzut ce colecție de ilegalități are la îndemână și mai ales ce politicieni, procurori, judecători, oameni din servicii și așa mai departe au beneficiat de terenurile din comună s-a gândit să pună plapuma pe țambal și din marele luptător pentru oameni și dreptate care se dădea a devenit paznicul secretelor bandiților din Neamț.

Poate să zică cineva că Mihai Gontaru nu este un șmecher atât timp cât a ajuns să dețină cheile de la secretele unor oameni foarte importanți din justiție, servicii, biserică și politică?

2 Comentarii
 1. Roșcatu spune

  Domnul din spatele articolului a sperat ca odată cu arestarea fostei primarite, sa i se permită prejudicierea Primsriei,renuntarea la dosarele ce le are pe rol,cu Primaria .
  Domnule mai ai 2 termene si te închid pentru tăiere de arbori.
  Ne pare rau ca primarul nu va tinut hangul la ilegalitati.

 2. IANCU spune

  ASA SE EXPLICA TOATE ILEGALITATI;E SI ABUZURILE DE LA NEAMT SI DIN TOATA TARA ! CEI CARE TREBUIE SA RESPECTE SI SA APLICE LEGEA, SUNT IMPLICATI IN TOT FELUL DE MIZERII SI COMPLICITATI , ACOPERITI DE ASTFEL DE INDIVIZI SI NOI, CETATENII ROMANI, CARE NE SUPUNEM RIGORILOR LEGII ASTEPTAM DREPTATE SI ORDINE DE LA N E L E G I U I T I !!!

  R U S I N E , D E Z O N O A R E , C O M P L I C I T A T E

  PLECATI DIN INSTITUTIILE SI VIETILE ROMANILOR, NEISPRAVITILOR !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate