PNL a vândut meciul la Consiliul Județean? Au pus un candidat slab

3

PNL Neamț l-a stabilit drept candidat la funcția de președinte de Consiliu Județean la Neamț pe Mugur Cozmanciuc. Treaba lor, bucătăria lor, dar de departe și din toate sondajele făcute, liberalul cu cele mai multe șanse la Consiliul Județean ar fi fost Laurențiu Leoreanu.

De ce a decis PNL-ul să nu îl pună pe cel mai bun candidat la Consiliul Județean e greu de înțeles și miroase de departe a blat politic și a meci vândut din partea PNL.

Cu tot respectul pentru domnul Cozmanciuc care este un politician de valoare, dar pentru funcția de președinte la Consiliul Județean, liberalul Laurențiu Leoreanu ar lua mai multe voturi la CJ Neamț decât poate lua Cozmanciuc.

Această diferența de șansă electorală nu este o opinie, ci un adevăr foarte clar și cunoscut, mai ales de liberalii din Neamț, care în aceste condiții nu știm cât de tare vor mai avea chef să tragă în campanie la un meci care miroase a blat.

Mai mult de atât, nominalizarea lui Cozmanciuc îi va stimula pe unii liberali să lucreze contra PNL, deoarece sunt unii din PNL Neamț care văd în candidatura lui Cozmanciuc o oportunitate de a-și rupe gâtul, politic vorbind, și a-i lua locul la conducerea PNL Neamț.

Iosub Robert

3 Comentarii
  1. Ioan spune

    Candidează Cozmanciuc pentru-că știe că nu are nicio șansă. Își pregătește terenul pentru parlamentare. Pe Cozmanciuc nu îl interesează localele, interesul lui este să fie parlamentar, dar nici nu lasă organizațiile locale să-și facă treaba. A destructurat toate organizațiile locale, el trebuie să dețină puterea absolută și să-și pună oamenii în funcții și pe liste.

  2. Ion spune

    Cozmanciuc, Chitic și Tapu sunt politicienii ZERO ai județului. Dacă Micu candideaza la CJ ia în orice moment mai multe voturi decât Cozmanciuc

  3. Petre Cojoc spune

    Ma bucur! Poate asa pierde PNL-ul in Neamt, un judet mai putin galbejit!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate