Ionel Arsene susține producătorii locali. S-au pus bazele clusterului „Produs în Neamț“

0

Ieri, 15 iulie, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene a anunțat că a pus bazele proiectului său referitor la producătorii din județul nostru: reunirea lor într-un cluster denumit „Produs în Neamț“.

În premieră în județ, Ionel Arsene a avut o întâlnire cu toți producătorii atestați din Neamț și a discutat despre obiectivele acestui plan.

„Vreau să dezvoltăm produsele și serviciile locale din Neamț și să le promovăm în țară și în străinătate. De asemenea, îmi doresc să promovăm produsele bio realizate în zona noastră și să realizăm un brand al clusterului, care să fie promovat la nivel național și internațional.

Județul Neamț trebuie să se impună în fața altor zone ale țării nu doar prin frumusețea lui, prin salba de monumente istorice și lăcașuri de cult, ci și prin produsele pe care le realizează oamenii locului! Vreau să colaborăm cu clustere autohtone și din străinătate, în vederea realizării unor parteneriate strategice.

Sunt convins că voi reuși să formez acest grup al producătorilor locali atestați, iar sintagma „Produs în Neamț“ să devină cartea lor de identitate. Participanții la discuțiile de astăzi s-au arătat interesați de proiectul meu și de aceea îmi exprim optimismul în privința reușitei lui.

Sentimentul de patriotism local, priceperea și spiritul gospodăresc al cetățenilor din județul nostru se vor regăsi în ceea ce va însemna „Produs în Neamț“.”, a declarat Ionel Arsene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate