PMP Neamț votează în bloc și trimite comunicate de presă caps lock

2

PMP Neamț devine pe zi ce trece o formațiune politică penibilă.

Ieri dimineață am primit la redacție un comunicat de presă scris cu litere mari, cam cum primim diverse sesizări de pe la persoane cu 2 clase care nu știu să scrie. Comunicatul, de un penibil ieșit din comun și nesemnat de vreo persoană, discută de lucruri care s-au întâmplat deja și ca de obicei se vine doar cu critici, nu și cu soluții.
Desigur că ceea ce spun cei de la PMP vedem cu toții, decizii guvernamentale cu care nu prea e nimeni de acord, dar ultimii care au voie să comenteze sunt cei de la PMP. Până acum, pentru domnii de la PMP, PSD-ul era partenerul de încredere cu care erau în alianță ca să își ”maximizeze scorul electoral”. Acum, deodată, PSD este partidul care guvernează aiurea.

Tot ieri, la ședința de Consiliu Județean, era să cad de pe scaun când am auzit cum un domn de la PMP a declarat că ”PMP votează în bloc contra unui proiect”. Poate era corect să spună că PMP votează în garsonieră sau în debara căci în Consiliul Județean erau doar 2 PMP-iști, insuficienți chiar și pentru noțiunea de grup.

Anticipăm că ridicolul în care se bălăcește PMP Neamț nu va duce acest partid de oportuniști decât în același loc unde au mers și cei de la PPDD sau UNPR, adică la desființare.

I.R.

2 Comentarii
  1. gigi spune

    Se vede lipsa de scoala

  2. me spune

    tipic, dupa ciloan, nimic mai mult

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate