Fântâna de ciocolată, cireașa de pe tort a evenimentelor festive

0

De la nicio petrecere nu ar trebui să lipsească o fântână de ciocolată, deoarece știm că oricine apreciază foarte mult gustul delicat al ciocolatei. De asemenea, sunt mulți iubitori ai deserturilor ce au în compoziție și ciocolata.

Fântâna de ciocolată poate fi cheia unui desert de succes pentru invitați la orice fel de eveniment festiv, fie el în familie sau la scară mai mare. De altfel, ciocolata poate fi consumată ca atare sau în combinație cu diverse tipuri de fructe care vor da desertului o aroma specială. Poate cei mai încântați vor fi copiii, deoarece au posibilitatea să își testeze limitele imaginației, creând combinații de ciocolată cu pișcoturi, biscuiți, fructe, bezele sau orice le mai trece prin mintea creativă.

În caz că nu știați, fântâna de ciocolată ajută și la realizarea unor aperitive excepționale, prin crearea unor combinații gustoase de ciocolată cu brânză, spre exemplu.

Fântâna de ciocolată este o invenție destul de recentă a lui Ben Brisman, fiind adusă pe piață de o companie canadiană. Popularitatea ei a crescut semnificativ odată cu expunerea ei la evenimente de profil în Chicago, la începutul anilor ’90. Ulterior, prototipul fântânii de ciocolată a fost îmbunătățit de americani, devenind în timp un produs disponibil la nivel mondial.

La început, când au intrat pe piață, fântânile de ciocolată erau extrem de costisitoare și necesitau o întreținere laborioasă. Popularitatea fântânilor de ciocolată a făcut ca prețul să scadă semnificativ pentru a fi accesibile consumatorilor din întreaga lume.  Astăzi, le putem achiziționa cu ușurință chiar de pe internet pentru a aduce un plus de valoare evenimentelor festive din viața noastră. Noile modele încorporează adesea multiple arome de ciocolată precum menta, portocala sau cappuccino și dețin funcții speciale de reducere la minimum a pierderii de ciocolată.

Multe firme de catering includ printre serviciile lor oferirea acestui deliciu culinar realizat cu ajutorul fântânilor de ciocolată, însă o idee bună este să aveți propria fântână de ciocolată pentru a o putea utiliza cu orice ocazie festivă din familie, mai ales dacă aveți și copii. Gama produselor este extrem de variată, iar prețurile sunt pentru orice buzunar.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate