Miroase a război. Atac rusesc în Siria

2

Serviciile de securitate militară rusească au dat o nouă lovitură jihadiștilor din Siria. Bombardierele strategice Tu-95-MS, au lansat rachete de croazieră asupra unor baze care aparțineau grupării jihadiste ISIS din provinciile Deir ez-Zor și Idlib. Atacul a fost brusc și a distrus posturile de comandă, echipamentele militare și depozitele de muniții.

„O lovitură bruscă a distrus posturile de comandă ale teroriștilor, echipamentele , precum și depozitele de muniții”, a confirmat Igor Konashenkov, purtătorul de cuvânt al oficialilor Ministerului Apărării din Rusia. Datele de control confirmă că toate țintele propuse au fost lovite. „În timpul misiunii de luptă, bombardierele Tu-95 rusești au depășit cu succes o distanță de aproximativ 7 mii kilometri, realimentarea aeronavelor efectuându-se în aer”.

„Aș dori să vă atrag atenția asupra faptului că nu există absolut nicio urmă de ciocniri militare în fotografiile fortărețelor ISIS ocupate de forțele speciale americane și formațiunile kurde” a declarat Igor Konashenkov.  Acesta  a mai afirmat și că: „Având în vedere experiența de luptă a forțelor speciale ruse care operează în spațiile controlate de ISIS, apar niște întrebări – cu cine și împotriva cui luptă forțele speciale americane în Siria?”.

În același timp, Ministerul Apărării a subliniat că serviciile militare rusești nu lovesc niciodată în apropierea așezărilor umane. În acest context, moartea civililor din Siria, după atacurile avioanelor de coaliție conduse de SUA, sunt crime de război.

Așadar, în afară de intervenția rușilor în Siria, vedem și o inflamare a relațiilor acestora cu SUA ceea ce nu e de loc în regulă.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Maria Mihalache spune

    treziti-va razboiul este de mult

  2. mickey999 spune

    Pfaaaaaaaaai de mine! Imperialistii asasini si rushii ingerashi.
    S-a ‘ntors lumea cu dosu’n sus, dom’le!

    🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate