PMP Neamț nu a păcălit pe nimeni. Oamenii s-au păcălit singuri

1

Am văzut recent o postare a consilierului local Constantin Teodorescu (click aici pentru postare) pe tema ”trădărilor” de la PMP Neamț.

Din păcate, ce nu se înțelege este faptul că PMP nu păcălește pe nimeni. Toți se păcălesc singuri. PMP Neamț doar își atinge scopurile politice sau personale ale liderilor. PMP Neamț i-a fentat pe toți cei cu care s-a aliat. Băsiștii s-au văzut cu sacii în căruță și apoi au mai pus și alți saci în aceeași căruță cu mâna PNL și PSD. Băieți deștepți.

Dacă e să fie cineva criticat pentru ce face PMP Neamț, atunci ar trebui criticate PSD și PNL pentru că nu au avut capacitatea să se pună la masă și să negocieze politic și cu diplomație și au ajuns să ofere PMP-ului mai mult de 10 ori decât merita acest partid balama și mult mai mult decât le oferiseră nemțenii la vot acestor băsiști.

Uite așa un partid de câteva procente a ajuns să aibă vicepreședinte de consiliu județean și viceprimar de municipiu reședință de județ. Au profitat de incapacitatea PSD și PNL de a se așeza la masă.

Deci PMP este doar efectul, cauza rezidă din incapacitatea celor două mari partide de a negocia. PSD ar vrea ca PNL să fie preș și PNL ca PSD să îi ofere mai mult decât merită. PMP Neamț nu este decât o altă formă de viață care profită din plin de războiul penrmanent PNL – PSD, război alimentat încontinuu de armate de instigatori incompetenți sau, din contra, bine organizați să mențină această stare permanentă de conflict politic.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Dl Scarbescu spune

    Mai d le Iosub, asta i părerea dumitale.Ce sa negocieze PNL cuPSD ? Trebuie sa fii ori orb ,ori prost ,ori rău intenționat să nu vezi in ce hal a juns tara asta sub conducerea PSD.Dimensiunile dezastrului se vor vedea limpede după ce vom scăpa de ei.
    Doamne ajuta !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate