Doamnă secretar de la Poiana Teiului, fugiți cât mai aveți timp

2

Recent am asistat la o discuție foarte aprinsă între conducerea primăriei de la Poiana Teiului, secretarul comunei și prefectul județului.

Prima concluzie este că secretarul comunei, o doamnă prinsă într-un război care nu este al ei, are în sarcină toate belelele de la această primărie și nu sunt puține. Instigată de politicieni locali care au asigurat-o că e totul în regulă, sărmana femeie a semnat și a făcut acte de te doare capul. Dacă se apucă cineva serios să o ancheteze, trebuie să plătească de rămâne fără casă, serviciu etc. și tot nu achită toate oalele sparte.

Dacă secretarul comunei Poiana Teiului mai are un dram de minte își dă demisia imediat și lasă pe altul să vină să repare tot ce e anapoda, mai ales că nici nu pare destul de competentă să rezolve lucrurile și să astupe mizeriile politice făcute acolo. Chiar dacă actuala conducere a primăriei va închide ochii, vor veni alții care o vor executa fără să clipească.

Doamnă secretar al comunei Poiana Teiului, ați fost naivă și ați crezut că vă ajută politicienii dacă faceți ce vă cer ei. Ghinion. O să ajungeți pe drumuri dacă sunteți găsită vinovată de 10% din ce e în neregulă acolo. Știm că e greu, dar dați-vă demisia. Alte doamne din Neamț, în situații similare, care s-au încrezut în politicieni și au semnat lucruri au fost condamnate. Ne amintim fugitiv de Rodica Zelincă, fosta şefă a Direcţiei de Taxe şi Impozite Piatra-Neamţ, care a fost condamnată pentru că a pus bază pe ce au spus niște politicieni, dar exemplele sunt multe.

Doamnă secretar al comunei Poiana Teiului, acesta nu este un articol care să vă facă rău. Chiar credem că nu ați fost rău intenționată, ci doar naivă. Dacă nu vă veți da demisa să vă notați în calendar ziua în care ați citit acest articol. Sigur va veni momentul în care îl veți pomeni. E groasă rău treaba acolo.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Alexutzu spune

    Domnule Iosub, aceasta doamna cred, după părerea mea, ca a fost naiva și (aburită) de anumite persoane tot dintre cei vechi în ale primăriei și în ale furtișagurilor*, care au ceva pile undeva sus…. se simt aceia care o sa citească comentariul….. și sa nu creadă ca toate acestea vor ține o veșnicie….. Spre exemplu de ce se întârzie punerea în posesie a diferențelor de pădure restante din 2015…..nu înțeleg de ce, cei de la județ și organele incompetente nu iau masuri pentru ceea ce se întâmplă și în primăriile din împrejurimi… nu doar de la Poiana Teiului…..exemplu.. . Grintieș….. Ceahlău…. De ce trebuie sa trăim noi ăștia mai de jos cum suntem numiți…in minciună….. Chiar suntem bătaia de joc a celor care i-am ales ca să ne fie mai bine…… Rușine……. Și îmi cer scuze la cei care sunt angajați în aceste primării și nu sunt implicați în aceste jocuri murdare….

  2. IACOB spune

    Bine si cine sa raspunda pt ceea ce s-a\ intamplat si s-a facut ? Asta este reteta – demisia – ? Cum asa ? Fiecare trebuie sa raspunda pt faptele sale nu sa suporte cetatenii totdeauna si toate faradelegile facute de catre unii ! CRED CA A AVUT DISCERNAMANT, DACA A FOST ANGAJATA PE ACEST POST ! Daca s-a increzut in politicieni si nu a respectat legea si fisa postului SA RASPUNDA ! NE-AM SATURAT DE TOTI INFRACTORII, IMPOSTORII SI PROSTII CARE AU DEVASTAT ACEASTA TARA ! SOCIETATEA SI VIATA NOASTRA TREBUIE SA INTRE IN NORMALITATE , SA SE TERMINE CU FURTISAGURILE, , MINCIUNILE, ESCROCHERIILE, GOLANIILE FACUTE PE SEAMA POPORULUI ! D LE IOSUB CRED CA ACESTA TREBUIE SA FIE SI TONUL DVS, NU SUGESTIA PT DEMISIE ! ORICINE NU RESPECTA LEGEA, SA PLATEASCA , SA AJUNGEM SA FIM O NATIUNE SERIOASA,CU SIMTUL RASPUNDERII SI AL DATORIEI !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate