Micii actori de la clasa de teatru a Ginei Gulai s-au întors victorioși de la Festivalul „Grigore Vasiliu Birlic”

0

În perioada 26 august – 1 septembrie, la Fălticeni, a avut loc a IX -a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”.

Ediția festivalului a avut două jurii, unul format din actori și regizori: Carmen Tănase, Mihaela Rădescu, Ovidiu Cuncea, Lorette Enache, Andrei Ciobanu și Cristina Bacal și juriul tinerilor, format din tineri actori sau studenți la actorie: Ana Maria Fasola, Stela Cora, Daniel Popa, Răzvan Contu, Bianca Ciubotariu și Andreea Nechita.

Clasa de teatru a actriței Gina Gulai a fost reprezentată cu brio la secțiunea individual monolog și poezie, categoria de vârstă 7-12 ani, de Ilinca Cristiana Tapalagă și Mihael-Viorel Ignatovici-Lazăr. Prestația lor artistică deosebită a convins ambele jurii să le ofere câte două premii: Premiul I (juriul tinerilor) și III (juriul actori și regizori) pentru Ilinca Cristiana Tapalagă și Premiul I (juriul tinerilor) și I (juriul actori și regizori) pentru Mihael-Viorel Ignatovici-Lazar.

„Festivalul a fost foarte bine organizat, concurența a fost puternică și sunt fericita și mândră de rezultatele obținute. Publicul și ambele jurii au apreciat momentul meu și m-am simțit extraordinar pe scenă. Doamna Gina Gulai a unit în monolog toate activitățile mele de zi cu zi- Teatru, dans și muzică și a realizat un moment deosebit și de neuitat, pentru care-i multumesc din suflet.”, a declarat Ilinca Tapalagă.

„Am fost emoționat și impresionat de atmosfera concursului. Am avut emoții ca orice artist, dar asta nu m-a împiedicat să dau tot ce-i mai bun și să fiu la înălțime. Concurenții au fost foarte buni și pregatiți. Am sperat să fiu printre premianți si sunt onorat de faptul că atât juriul tinerilor, cât si juriul profesioniștilor m-au premiat cu premiul 1. Această reușita nu era posibilă fără munca, devotamentul și dăruirea doamnei Gina Gina căreia îi mulțumesc din tot sufletul!”, a declarat Mihael Ignatovici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate