Pipirig.ro – pe primul loc

0

Primarul comunei Pipirig, alături de autorităţile locale, a înţeles cât de importantă este mediatizarea în mediul Internet a comunei pe care o administrează. Din acest motiv, vom observa că la căutarea pe Google “comună  din Neamţ” prima poziţie este ocupată de site-ul www.pipirig.ro.

Ca un detaliu, menţionăm pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu zona Neamţului faptul că Pipirig este o comună asezata în partea de nord-vest a judetului Neamt, in depresiunea intramontana Pipirig, in lungul drumului national 15B ce face legatura dintre Tg. Neamt si Poiana Teiului.

În acest context economic în care ne aflăm, iniţiativa de a concepe o pagină web destinată informării publice şi promovării comunei Pipirig din punct de vedere economic, social, turistic este mai mult decât lăudabilă, deoarece atrage atenţia investitorilor şi celor amatori de călătorii în zone rurale, nepoluate. Este singura comună din Neamţ care îşi prezintă sărbătorile şi oamenii săi pe Internet.

www.pipirig.ro

Pagina web se remarcă prin buna organizare a informaţiilor oferite, pornind de la acte oficiale, informaţii despre comună, instituţii, detalii turistice etc.. Pipirig.ro este cel mai frumos site care prezintă o comună din judeţul Neamţ, fiind extrem de vizitat de navigatorii pe Internet, fapt dovedit prin statistici de trafic, statistici care indică faptul că există vizitatori multipli, nu numai din România, ci şi din ţări precum Rusia, SUA, Germania, Moldova, Irlanda, Grecia ş.a..

Probabil cel mai notabil aspect al acestei pagini web este o panorama 360o a bisericii din Pipirig, prima panoramă a unei biserici ,  integrată în mediul online din România, disponibilă vizualizării tuturor celor care vizitează site-ul. Pagina web dispune, de asemenea, de o vastă galerie cu imagini şi filme care descriu foarte frumos zona Pipirig.

Meritul conceperii acestui site este al autorităţilor locale alături de echipa de specialişti care a reuşit performanta de a concepe o pagină web foarte bine indexată de motoarele de căutare, cu o interfaţă accesibilă utilizatorilor şi cu un conţinut vast, informativ şi demn de toată lauda.

M.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate