Alegerea numelui de domeniu

1

De multe ori suntem in impas cand vine vorba de achizitionarea unui nume de domeniu. De cele mai multe ori domeniile cu numele pe care le cautam noi par a fi ocupate, dar in realitate nu prea stim cum sa cautam. Este important de stiut ca motoarele de cautare indexeaza la fel de bine si pot fi cumparate domenii cu 2 liniute de exemplu mobila—comanda.ro sau mobila–la—comanda.ro. Este adevarat, par mai greu de retinut denumiri de acest gen, dar dezavantajele sunt minore, iar indexarea in motoarele de cautare este identica pentru cele cu o liniuta sau cu doua. Daca cumva ati fost nevoiti sa cititi acest articol ca sa aflati de aceasta posibilitate, este imperios necesar sa consultati un specialist. Ca si in cazul acestui exemplu, in constructia unui site apar foarte multe vicii ascunse care au rezolvari foarte simple pentru un specialist, dar catastrofale pentru un necunoscator.

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Gazduire web spune

    Buna 🙂

    Alegerea numelui de domeniu e primul pas important catre creare unui site , si alegerea buna ajuta foarte mult la optimizarea acestuia . Intr-adevar , nu aveti multe detalii aici , deci si eu ii sfatuiesc pe cititori sa caute mai mult 🙂 .

    Multe bafta in continuare !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate