Piatra-Neamț: Se oprește apa între orele 10.30 – 16.00 / Vezi AICI străzile afectate

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de furniza apă cu presiune scăzută, existând şi posibilitatea sistării totale a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 11.11.2020 între orele 10.30 – 16.00, în Municipiul Piatra Neamţ.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Obor, Petru Rareş, bd Dacia (de la blocul Turn până la Kaufland), Orhei, Mihai Viteazu, Dărmăneşti (de la blocul K0 până la blocul K7)Aleea Aurorei, Nufărului, Rozelor.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233 233340 sau pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate