Piatra-Neamț a rămas fără arhitect șef

1

Noul primar care a venit la Piatra-Neamț a zis ca arhitectul șef al orașului a depășit vârsta de pensionare și, probabil, nu se mai poate apleca să le pupe ghiulul, deci trebuie să plece.

Povestea pe care o spun gurile rele din primărie este că noul primar ar fi vrut să îl pună ca arhitect șef pe un prieten de-al său, dar nu s-a putut, așa că l-a pus doar administrator public. Din păcate, primarul apucase deja să îl fugărească pe arhitectul șef, deși acesta mai avea contract până în luna septembrie 2021.

Șocul primarului a venit după ce a realizat că treaba e mult mai maro decât credea. Nu doar cel pentru care se eliberase postul, ci nimeni care pupă ghiulul la PNL nu avea calificările necesare să devină arhitect șef.

Uite așa, primăria Piatra-Neamț care avea arhitect șef asigurat prin contract până în septembrie a rămas fără. L-au fugărit pe cel care era pe post fără să-i poată reproșa nimic și fără ca omul să fi făcut nimic greșit, iar acum dau anunțuri de angajare arhitect șef pe Facebook de râd toți arhitecții din România de Piatra-Neamț.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. secu spune

    sint cimitirele pline de arhitecti-sefi, sa-si ia de acolo unul… asta e o vorba care le place penalistilor (securistilor)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate